19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajUltimate Transportation Equipment caută Junior Project Manager şi lăcătuşi mecanici 

Ultimate Transportation Equipment caută Junior Project Manager şi lăcătuşi mecanici 

Ultimate Transportation Equipment, cu sediul în Craiova, parte a grupului international Ultimate, vrea să îşi mărească echipa şi este în căutarea unui Junior Project Manager şi a trei lăcătuşi mecanici. 

Pentru posturile de lăcătuş mecanic, candidaţii ideali trebuie să ştie să citească şi să interpreteze desene tehnice, să ştie să utilizeze instrumente de măsură specifice activităţii şi să fie capabili să utilizeze echipamente de tăiere. De asemenea, cunostinţele de limba engleză vor fi apreciate, însă nu sunt obligatorii.

Pentru postul de Junior Project Manager se caută un proaspăt absolvent din acest an, cu studii de profil tehnic sau economic. Acesta trebuie să aibă cunoştinţe bune de operare MS Office (Excel/ Word). De asemenea, să cunoască limba engleză la un nivel mediu/avansat. Limba germană reprezintă un avantaj. 

Dacă vreţi să fiţi unul dintre candidaţii pentru aceste posturi, trebuie să trimiteţi CV-ul prin email, la adresa: [email protected].

Despre companie

Ultimate Transportation Equipment ste un producător de repere de interior şi exterior pentru locomotive, tramvaie, trenuri şi metrouri.Ultimate este un grup internațional de companii, cu aproximativ 1.800 de angajați și sedii la nivel global în Austria, Turcia, Brazilia, SUA, China, Australia şi România. Grupul dezvoltă şi comercializează un portofoliu amplu de produse: de la punți de comunicare mobile între vagoane, sisteme de uși automate și până la dotarea interioară si exterioară pentru vehicule feroviare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS