10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAnunț de finalizare proiect ”Dotarea unităților de învățământ din comuna NEGOI, județul Dolj cu echipamente specifice pentru gestionarea crizei sanitare cauzate de SARS-Cov-2”

Anunț de finalizare proiect ”Dotarea unităților de învățământ din comuna NEGOI, județul Dolj cu echipamente specifice pentru gestionarea crizei sanitare cauzate de SARS-Cov-2”

Comuna Negoi, în calitate de beneficiar al proiectului mai sus mentionat, cod SMIS 149870, în baza contractului de finanțare nr. 1423 / 18.05.2022 încheiat cu MINISTERUL INVESTIȚIILOR ȘI PROIECTELOR EUROPENE în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare, anunță finalizarea proiectului.

Obiectivul general al proiectului/Scopul proiectului a fost reprezentat de asigurarea unei capacitati adecvate de gestionare a crizei sanitare pentru unitatile de invatamant din comuna Negoi prin diminuarea riscului de propagare a infectiei cu SARS – COV – 2, tinta la care se poate atinge exclusiv prin sprijinul finantare din cadrul prezentei propuneri de proiect. Imbunatatirea conditiilor necesare desfasurarii procesului educational atat pentru elevi cat si pentru cadrele didactice, in contextul crizei pandemice create de raspandirea virusului SARS-CoV-2 prin dotarea unitatilor de invatamant aflate pe raza UAT Comuna Negoi, cu echipamente de protectie specifice in contextul crizei cauzate de raspandirea virusului SARS-CoV-2.

Rezultatele obținute în urma implementării:
Asigurarea dotarilor si echipamentelor necesare in contextul gestionarii crizei COVID 19;
Asigurarea gestionarii corespunzatoare a procesului de implementare a proiectului;
Asigurarea actiunilor obligatorii privind transparenta pentru proiectele finantate din fonduri europene, conform prevederilor manualului de identitate vizuala;
Asigurarea pistei de audit si certificarea de catre un auditor independent (printr-un raport de audit) a documentelor de plata aferente proiectului.

Valoarea totală a proiectului este 279.331,04 lei din care:
Valoarea cofinanțării UE: 279.331,04 lei
Data începere proiect: 18.05.2022
Data finalizare proiect: 31.03.2023
Codul MySMIS/ codul proiectului: Cod SMIS 2014+ 149870

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională REACT-EU prin PROGRAMUL OPERAŢIONAL INFRASTRUCTURĂ MARE 2014-2020

Date de Contact:
Comuna Negoi, Județul Dolj, str. ID Gabroveanu, nr. 159, România,
telefon: 0251.325.088
email: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS