13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCinci greșeli frecvente la cumpărarea de ghete fotbal

Cinci greșeli frecvente la cumpărarea de ghete fotbal

Dacă citești aceste rânduri, probabil că și ție îți plac ghetele de fotbal. Dacă da, nu vei face niciuna dintre aceste greșeli, după ce vei citi textul.

1. Cumpărarea unor ghete care nu ți se potrivesc

După cum știm și vedem cu toții, suntem cu toții foarte influențați de marketing în ziua de azi. Dar atunci când cumpărați o pereche de ghete fotbal, trebuie să știți cum să faceți distincția între cele două. Asta înseamnă că nu trebuie să cumpărați o anumită marcă sau un anumit doar pentru că vi se pare frumos sau doar pentru că este tipul folosit de idolul vostru.

Într-adevăr, dacă ai ghetele lui Ronaldo sau Mbappe, nu înseamnă că vei putea juca la fel ca ei. Atunci când îți cumperi o pereche de ghete fotbal, criteriul numărul unu ar trebui să fie confortul, și așa își aleg și profesioniștii ghetele.

Pe același principiu, nu încercați să vă măriți sau să vă micșorați cu o mărime pentru că ghetele fotbal pe care le doriți nu sunt disponibile în mărimea dumneavoastră, pentru că ați putea regreta.

2. Cumpărarea de ghete fotbal fake

Contrafacerea, acest flagel. Da, știm că mulți dintre voi probabil ați cumpărat deja ghete fotbal, adidași sau tricouri de fotbal false. Și nu vă învinovățim pentru asta, unii dintre noi au cedat deja și ei. Și ca să vă spunem adevărul, înțelegem că poate fi tentant, pentru că uneori sunt foarte asemănătoare, uneori nu există aproape nicio diferență și mai ales pentru că nu sunt scumpe. Dar pentru ghetele de fotbal vă sfătuim să nu o faceți.

Este adevărat că produsul va fi asemănător ca aspect, dar, spre deosebire de tricouri sau adidași, există un aspect tehnologic real al pantofilor de fotbal care nu va fi la fel de prezent în produsele contrafăcute. Acest lucru înseamnă că s-ar putea să vă treziți cu ghete care nu sunt la fel de bune, nu sunt la fel de bine fabricate și poate chiar vă veți accidenta, deoarece nu sunt făcute pentru fotbal.

3. Alegerea crampoanelor nepotrivite

Acesta este un subiect care intrigă. Mulți dintre noi ne întrebăm dacă putem juca cu un tip sau altul de crampoane pe un anumit tip de teren. Pentru a fi clari, există mai multe tipuri de crampoane, toate având propriul teren preferat. Crampoane înșurubate, crampoane turnate, crampoane sintetice, crampoane pentru gazon artificial etc. Pentru a vă asigura că nu faceți o greșeală, consultați un ghid special pe acest subiect.

4. Purtarea ghetelor imediat după cumpărare

Ce? Îmi cumpăr o pereche nouă de ghete, nu am de gând să aștept să joc în ele. Suntem cu toții de acord că este primul lucru pe care vrei să-l faci, dar știm cu toții că uneori se poate simți greșit, de exemplu, pot fi prea strâmpte sau pot provoca avea bășici. Pentru a lupta împotriva acestui lucru, trebuie să „se lase” ghetele. Există mai multe moduri de a face acest lucru:

– Începeți prin a răsuci gheata în toate direcțiile

– Purtați noile ghete fotbal prin casă

– Purtați ghetele treptat, mai întâi la încălzire, apoi la antrenament și, în final, în timpul meciurilor.

– Înmuiați ghetele în apă caldă pentru a se lăsa pielea

5. Neîntreținerea corespunzătoare a ghetelor

Aceasta este probabil cea mai frecventă greșeală și, de asemenea, cea pe care nu ar trebui să o faceți niciodată. Dacă vreți să vă păstrezi ghetele mult timp și să nu fiți nevoiți să cumpărați altele noi: întrețineți-le! Dar aveți grijă să nu o faceți în orice mod. În primul rând, uitați de mașina de spălat. Sigur, vor fi curate, dar este posibil să se deterioreze mult mai repede. În al doilea rând, nu le spălați direct sub duș, deoarece înmuierea ghetelor după fiecare utilizare le va deteriora din nou.

Comandati online echipament fotbal

În schimb, vă sfătuim să luați o perie umedă și să vă frecați ghetele cu ea. În al treilea rând, goliți-vă geanta imediat ce ajungeți acasă și nu vă lăsați ghetele în ea. În primul rând, pentru a evita mirosurile neplăcute, dar și pentru a evita ca acestea să fie strivite, să-și piardă forma și să se deterioreze. Este mai bine să le scoateți și să le lăsați în aer liber pentru a se usca bine, iar dacă sunt umede, le puteți umple cu ziare pentru a absorbi umezeala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS