19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeSATINA GARDEN, cartierul unde arhitectura modernă se împletește cu natura

SATINA GARDEN, cartierul unde arhitectura modernă se împletește cu natura

Cel mai nou și modern proiect rezidențial din Craiova se construiește într-o zonă care cunoaște o dezvoltare accelerată în ultima perioadă.

Satina Garden este un complex exclusivist de 191 apartamente, P+6 etaje, cu un design elegant și rafinat, gândit special pentru a oferi un stil de viață la standarde occidentale.

Facilitățile incluse îl diferențiază de alte proiecte rezidențiale și îl plasează în zona premium, cu cel mai bun raport calitate-preț: parcare privată, boxe la subsol, zonă securizată cu camere de luat vederi și acces privat în complex, precum și locuri de joacă pentru copii și spații verzi generoase.

Localizat pe pe strada Constantin Brâncoveanu nr 114 și întins pe o suprafață de aproximativ 1 ha, proiectul Satina Garden a fost  gândit în cele mai mici detalii.

Atât spațiile exterioare ale complexului, cele interioare ale apartamentelor și spațiile comune vor beneficia de cele mai bune finisaje și de toate facilitățile necesare: 3300 mp de spații verzi, terase generoase și largi cu suprafețe vitrate, toate proiectate pentru a asigura un nivel de viață ridicat, funcționalitate și eficiență.

Amplasat la mai puțin de 3 km de centrul orașului, la 500 m de supermarketul Lidl, la aproximativ 1 km de hipermarket-urile Auchan, Kaufland, dar și de viitorul mall Promenada Craiova, proiectul rezidențial va cuprinde în prima fază 2 clădiri de apartamente, modern proiectate, cu regimuri de înălțime: Parter + 6 Etaje locative.

Satina Garden beneficiază de o echipă profesionistă de constructori și are ca manager de proiect compania Vitalis Consulting, firmă de top din domeniul consultanței și managementului în construcții, recunoscută pe plan național și internațional pentru proiectele pe care le asistă, ceea ce garantează calitatea proiectului.

Știm că acasă nu înseamnă doar spațiul privat în care ne retragem pentru relaxare și odihnă. De aceea, am gândit Satina Garden ca locul ideal pentru întreaga familie, spațiul unde construcțiile se îmbină armonios cu natura și mediul înconjurător. Este un proiect ambițios, născut din dorința de construi în Craiova locuințe moderne, pentru o comunitate solidă. Satina Garden înseamnă relaxare, liniște şi confort, într-o zonă verde și liniștită, aproape de zonele de interes ale orașului, au declarat reprezentanții companiei care dezvoltă proiectul Satina Garden.

De la garsoniere, până la apartamente cu 3 camere și diferite tipuri de compartimentări, locuințele din Satina Garden acoperă o paletă largă de cerințe, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților.

Pentru achiziționarea locuințelor au fost create mai multe pachete de finanțare, de la plata în 3 tranșe (15-30% – avans la încheierea contractului; 30% – la finalizarea ‘la roșu’ a structurii apartamentului; diferența – la recepție), plata în rate pe faze de execuție (30% – avans; 10% – tranșe pe faze și grafic de execuție lucrări) și până la plata integrală, care oferă un pachet de beneficii, printre care amintim discountul primit pe loc, la semnarea contractului.

Nivelul de calitate premium a materialelor folosite, atenția deosebită la detalii și finisaje, luminozitatea extraordinară dată de spațiile vitrate mari, spațiul generos, compartimentarea inteligentă sunt garanția unei construcții sigure, de viitor, care te va face să fii mândru că locuiești în Satina Garden.

Pentru toate detaliile, programează o vizită la showroom-ul din complexul rezidențial la: 0721.371.717 sau 0721.371.919. Informații suplimentare găsiți și pe www.satinagarden.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS