11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriFinalizarea proiectului“ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE SI UTILAJE NECESARE OPTIMIZARII ACTIVITATII DE SERVIS AUTO IN CADRUL S.C. STORAD SERVICE SRL”

Finalizarea proiectului“ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE SI UTILAJE NECESARE OPTIMIZARII ACTIVITATII DE SERVIS AUTO IN CADRUL S.C. STORAD SERVICE SRL”

S.C. STORAD SERVICE S.R.L., cu sediul în Județul Dolj, Municipiul Craiova, str. ALEEA I ȘIMNIC, nr. 3 B, derulează, începând cu data de 03 Ianuarie 2017 până la 30 Noiembrie 2020 proiectul „ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE SI UTILAJE NECESARE OPTIMIZARII ACTIVITATII DE SERVIS AUTO IN CADRUL S.C. STORAD SERVICE SRL”cod SMIS 112362, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europeneîn calitate de Autoritate de Management a Programului Operational Regional 2014-2020 şi Agentia pentru Dezvoltare Regionala SV Oltenia în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional 2014-2020.

Obiectivul generalal proiectului îl reprezintă cresterea competitivitatii economice a solicitantului S.C. STORAD SERVICE S.R.L., în vederea asigurării unei dezvoltări durabile şi a unei pregătiri pentru piaţa concurenţială, contribuind astfel direct la consolidarea poziției pe piață a întreprinderilor mici și mijlocii în domeniile competitive identificate în Strategia Națională de Competitivitate şi Planurile Regionale de Dezvoltare.

Obiectiv specific 1: Creşterea productivităţii –primul obiectiv specific, vizează o eficientizare a utilizării resurselor materiale şi umane;

Obiectiv specific 2: Diversificarea gamei de servicii prestate ca parte componenta a unui sistem integrat de servicii, si optimizarea acestora, prin achizitia de echipamente si utilaje noi;

Obiectiv specific 3: Crearea unui loc de munca cu norma intreaga pe perioada nedeterminata ca urmare a realizarii investitiei si mentinerea acestei cresteri pe intreaga perioada de monitorizare a proiectului.

Valoarea totala a proiectului: 854.927,74 lei. Valoarea totală a finanțării nerambursabile: 631.364,37 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile din FEDR: 536.659,71 lei și valoare finanțării nerambursabile din bugetul național: 94.704,66 lei.

Rezultate obținute:Dotarea cu 26 de echipamente și utilaje performante, un sistem fotovoltaic pentru utilizarea energiei regenerabile și o pompa de căldură încălzire / răcire aer-apa cu inverter, 2 contracte de prestari servicii și un salariat cu normă întreagă pe perioadă nedeterminată.

Impactul proiectului la nivelul regiunii/localității: Realizarea proiectului corespunde integral conceptelor de dezvoltare locală în baza principiilor de îmbunătățire a performanțelor resurselor umane și a competivității mediului de afaceri.

Detalii cu privire la implementarea proiectului puteți găsi la sediul societății din Județul Dolj, Municipiul Craiova, str. ALEEA I ȘIMNIC, nr. 3 B și 11 C, persoană de contact Stoica Ionel, telefon: 0040-769/661 067.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS