20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriNeurologie și psihiatrie la cele mai înalte standarde, la Sanocare

Neurologie și psihiatrie la cele mai înalte standarde, la Sanocare

Pacienții cu afecțiuni neurologice și psihiatrice se pot adresa cu încredere Centrului Medical Sanocare din Craiova. Clinica oferă servicii medicale la cele mai înalte standarde, armonizând investigațiile cu aparatura de ultimă generație și profesionalismul cu dedicarea echipei de medici.

Ambele specialități sunt în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, astfel că pacienții beneficiază și de tratamente compensate.

Screening de acuratețe cu aparate performante

Cabinetul de neurologie de la Sanocare este dotat cu aparatură modernă, importantă pentru diagnosticarea și monitorizarea afecțiunilor.

„Pacienții cu epilepsie pot recurge la Sanocare pentru monitorizare clinico-terapeutică. Aici, pot face și electroencefalograma (EEG) pe un echipament de mare acuratețe, Nihon Hoden”, transmite medicul neurolog Ileana Neacă, manager Sanocare.

Testul este neinvaziv, nedureros, iar medicul neurolog are atestat pentru interpretarea rezultatelor.

Și pacienții cu boli cerebro-vasculare sau risc pentru accident vascular cerebral constituit sau tranzitor se pot bucura de beneficiile tehnicii medicale. Pentru pacienți cu AVC, sindroame vestibulare trenante, cefalee, indiferent de vârstă, se poate efectua un Doppler cervico-cerebral.

„Echipamentul ne permite să investigăm și circulația sanguină intracraniană, este un ecograf dedicat foarte performant. Explorarea este neinvazivă, se poate repeta fără probleme, fără risc de iradiere. La Doppler putem descoperi anomalii de traiect sau modificări aterosclerotice la nivelul peretelui vascular, stenoze sau ocluzii. Pacienții primesc tratament și se monitorizează sau se îndrumă spre servicii de chirurgie cardiovasculare, după caz. Noi îi monitorizăm și post operator”, explică dr. Neacă.

Pentru unele patologii, precum demența, medicul neurolog colaborează cu psihiatrul.

Depresia sau anxietatea își pot găsi rezolvarea la Sanocare

La cabinetul de psihiatrie Sanocare, specialistul vine și în întâmpinarea unora dintre afecțiunile secolului: depresia și tulburările anxioase. De asemenea, persoanele cu tulburări de somn, cu etilism cronic sau cu schizofrenie pot fi ajutați de medicul psihiatru.

„Pentru a putea oferi cele mai bune servicii de tratament, medicii clinicii noastre lucrează în parteneriat cu psihologi și psihoterapeuti de încredere din oraș” menționează managerul Sanocare.

Telefon pentru informații și programări: 0774058793 sau 0351419834 / 0774058796 sau 0351429851

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS