11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajHold Marketing - Alege serviciile agenției digitale cu cea mai rapidă creștere din Oltenia!

Hold Marketing – Alege serviciile agenției digitale cu cea mai rapidă creștere din Oltenia!

Prin perseverență și dedicare, Hold Marketing se poate mândri cu performanța de a atinge cea mai rapidă creștere dintre toate agențiile de publicitate online de pe teritoriu. Motivul principal al acestei reușite este echipa formată din experți cu diferite specializări, care printr-o colaborare strânsă reușesc de fiecare dată să obțină cele mai bune rezultate pentru clienții lor. De aceea, atunci cand se cauta o agenție de publicitate Craiova, recomandam sa se opteze pentru o echipa ce poate oferi servicii complete.

“Pe piață, în cazul majorității agențiilor de promovare online, există o prăpastie uriașă între promisiunile vânzătorului față de clienți și modul de execuție al echipelor care se ocupă cu punerea în practică a acelor promisiuni”, a mentionat Emilia Iliescu, Account Managerul agentiei. Cu alte cuvinte, când apelezi la serviciile unei agenții digitale, nu este ceva neobișnuit să ți se promită marea cu sarea, dar pe parcurs să observi că rezultatele nici măcar nu se apropie de ceea ce scrie în contractul inițial. Un astfel de eveniment se soldează cu multe dezamăgiri și pierderea încrederii în specialiștii online. Dar Hold Marketing este o agenție digitala Craiova cu totul și cu totul diferită.

Prin ce se deosebește Hold Marketing de alte agenții digitale?

Ceea ce echipa noastra isi propune ori de câte ori încheie un nou contract de colaborare este succesul întregului proiect, de la început și până la sfârșit. Când vine vorba de clienți, nu există jumătăți de măsură, iar pentru a ne îndeplini misiunea, niciunul din experții nostri nu lasă totul pe ultima sută de metri, a tinut sa puncteze Sorin Trifu, Managing Partener al agentiei. Mai mult de atat, Hold Marketing menține o legătură permanentă, prin raportări exacte și acces asupra rezultatelor, cu clienții agentiei cu care colaboreaza.

Astfel, un client care colaborează cu Hold Marketing pentru servicii de web design Craiova, optimizare sau publicitate online, știe în permanență în ce stadiu se află proiectul său și poate schimba cursul acțiunii în cazul în care consideră acest lucru necesar.

Cu alte cuvinte, atunci cand cineva este interesat de o agenție promovare Craiova, Hold Marketing vine cu o echipa al cărei principal scop este câștigarea încrederii clienților. Acest lucru este posibil pentru că intențiile echipei, de dezvoltare a afacerilor prin generare de conversii si noi clienti folosind cele mai eficiente metode de promovare online, sunt adevărate.

Ce fel de specialiști fac parte din echipa Hold Marketing?

Echipa Hold Marketing este o echipă tânără formată din specialiști cu o viziune fresh asupra optimizării și promovării online. Pasionați de tot ceea ce înseamnă internet și posibilitățile pe care acest mediu le oferă în atingerea potențialului maxim al unei agenții, membrilor echipei Hold Marketing nu le este greu să țină pasul cu ultimele tendințe în domeniu. Astfel, reuseste să îndeplinească cerințele clienților oferindu-le sprijn continuu și consultanță.

“Lucram pentru o paleta larga de clienti pentru care aducem o pata de culoare si inovatie in tot ceea ce inseamna grafica, concept si elemente de identitate vizuala. Astfel, cream o imagine pentru clientii nostri ce poate fi usor recunoscuta”, ne subliniaza Alexandru Saioc, Graphic Designer.

Hold Marketing este o agenție online certificată Google, ai cărei angajați susțin anual examene de performanță pentru a rămâne în permanență la curent cu algoritmii motorului de căutare. Datorită acestui fapt, în calitate de client, atunci când apelezi la Hold Marketing poți fi sigur că rezultatele care ți se promit inițial vor fi și cele de care vei avea parte pe parcursul perioadei de colaborare.

Cine sunt clienții Hold Marketing?

Hold Marketing pune la dispoziția clienților săi următoarele tipuri de servicii:

  • dezvoltare web prin creare, realizare de site-uri 100% originale;
  • creare și optimizare magazine online profesional;
  • design grafic, incluzând logo-uri și alte elemente de branding;
  • promovare pe rețelele sociale prin reclame Facebook si Instagram, iar mai nou pe platforma Linkedin;
  • promovare online prin campanii Google Ads.
  • promovare online prin conținut original cu vizibilitate bună în cautarile Google.

Calitatea tuturor serviciilor prezentate mai sus este demonstrată în primul rând de numărul mare de clienți mulțumiți ai agenției Hold Marketing, care revin din nou și din nou pentru a contracta și alte pachete. Calitatea serviciilor din fiecare departament este foarte importanta. “Dezvoltarea unor solutii web eficiente si rapide este necesara pentru a mentine un user experience cat mai ridicat. Folosim limbaje de programare si scriem coduri custom astfel incat fiecare proiect la care lucram sa fie de succes”, Adrian Tenea, Web Developer Hold Marketing. In portofoliul de clienti al agentiei putem regasi nume sonore precum: Casa Bravo – Progopo, Agroauto – Alp România, Oz Maraton sau Alternative Eco Energy. Prin Hold Marketing, toate aceste companii s-au bucurat de o creștere susținută a afacerilor lor, obținând conversii online, clienti noi pentru afacerea lor și îmbunătățindu-și vizibilitatea.

Dacă îți dorești succes pe internet și vrei să te afirmi în acest mediu extrem de volatil, dar cu nenumărate beneficii, contactează și tu echipa Hold Marketing și află ce poate face pentru tine această agenție! Singurul mod în care cu adevărat poți să progresezi, este colaborând cu o agenție digitală cu experiență și rezultate remarcabile în domeniul său de activitate. Alege o agenție digitală testata! Alege Hold Marketing pentru toate avantajele pe care ți le oferă! Testeaza si tu!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS