8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriDepozit Outlet Oltenia, peste 100 de mărci la preţuri fără concurenţă

Depozit Outlet Oltenia, peste 100 de mărci la preţuri fără concurenţă

Peste 20000 articole vestimentare, încălțăminte și accesorii de la peste 100 de branduri internaţionale, la cele mai mici preţuri. Este oferta irezistibilă a Depozitului Outlet Oltenia, din Işalniţa, cu posibilitatea achiziţionării atât en-gros, cât şi en-detail.

„Am deschis depozitul și pentru persoanele fizice, pe care le invităm la o sesiune de shopping foarte atractivă. Şi asta pentru că, pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, au ocazia să aleagă dintre mii de articole expuse. Reunim cele mai cunoscute şi apreciate mărci precum: Zara, Bershka, Stradivarius, Mango, Desigual, Guess, Vila, VeroModa, Only, Jack&Jones și multe altele. Pentru a veni în sprijinul clienților noștri, avem disponibilă vânzarea online direct din site-ul nostru depozit-outlet.ro, simplu și rapid. Preţurile sunt foarte avantajoase, chiar sub cele specifice perioadelor de reduceri din marile magazine”, transmite managerul Depozitului Outlet Oltenia, Cosmin Barbu.

Pentru lichidările de stoc, preţurile pornesc de la 10 lei, iar colecţiile noi ale mărcilor celebre se găsesc la Depozit Outlet Oltenia la preţuri inegalabile.
Depozitul outlet oferă o gamă variată de haine, accesorii şi încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii.

Oferte speciale pentru vânzarea en-gros

Pentru vânzarea en-gros către buticuri sau magazine de haine, există şi opţiunea de achiziţie a unor mixuri de haine, care pot cuprinde una sau mai multe mărci în diversitate de modele și mărimi,toate exemplificate pe site=ul depozit-outlet.ro cu packing list de conținut, poze și preturi.
Cumpărătorii en-gros au şi avantajul de a beneficia de reduceri suplimentare, în funcţie de valoarea achiziţiei. „Avem praguri de discount la 3000 lei, 6000 lei şi 10000 lei. Sunt peste 20000 articole expuse pe umeraşe, care se pot alege articol cu articol, dar avem şi mixuri gata pregătite, cu selecţii pentru magazinele care ne aleg drept furnizor”, adaugă Cosmin Barbu.

Depozitul face livrări prin curier rapid oriunde în ţară.
Programul de vizitare a Depozitului Outlet Oltenia este de luni până vineri de la 9:00 la 16:00, iar sâmbăta, de la 9:00 la 14:00.

Depozit Outlet Oltenia se află pe Strada Mihai Eminescu nr. 125, Ișalnița.

Informații găsiți și pe site-ul oficial Depozit Outlet și pe pagina de Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS