9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Publireportaj Campanie națională „Avantaj dublu“ de prevenție a cancerului la sân si a bolilor de tiroidă

Campanie națională „Avantaj dublu“ de prevenție a cancerului la sân si a bolilor de tiroidă

Gral Medical desfășoară în perioada 21 octombrie 2019 –  30 noiembrie 2019, campania națională „Avantaj Dublu“ în cadrul căreia se desfășoară concomitent, 2 programe de screening anual cu tradiție: screening cancer de sân și screening afecțiuni tiroidă.

Programul face parte dintr-un sistem de prevenție inițiat de Gral Medical și rețeaua de centre OncoFort începând cu anul 2007, în cadrul căruia foarte mulți oameni au fost depistați precoce cu cancer la san, disfuncții tiroidiene și cancer de tiroidă, iar tratamentul efectuat a fost mult mai eficient.

În cadrul campaniei “Avantaj Dublu” fiecare pacient poate beneficia de reduceri

În cadrul campaniei “Avantaj Dublu” fiecare pacient poate beneficia, în 8 județe din țară, de reducere 50% la pachetul de screening la care se adaugă 20% reducere (voucher ce poate fi folosit în perioada 15.11.2019-31.01.2020) pentru orice investigație suplimentară recomandată de medic. Pentru monitorizarea cancerului la sân se oferă ecografie mamară la jumătate de preț, iar pentru afecțiunile tiroidiene, pachetul cuprinde analize medicale dedicate la doar 67 lei.
Gral Medical a unit 2 mari campanii într-una singură, astfel încât pacienții să poată efectua, împreună sau separat, cele 2 pachete de screening. Aceasta a fost una dintre solicitările pacienților din campaniile anterioare, astfel încât să se evite drumurile repetate la medic.
Cancerul mamar (cancerul la sân) se află pe primul loc în topul cancerelor la femei, în creștere cu 15% în ultimii ani, cu un trend alarmant în rândul femeilor tinere.

Disfuntia tiroidiană este diagnosticată din ce în ce mai mult în rândul populației, deoarece tiroidă este un organ de echilibru în organism, iar orice dereglare sub formă hipotiroidiei sau hipertiroidiei afectează viață de zi cu zi, iar în cazuri mai grave debutează cu unul dintre cele 3 tipuri de cancer de tiroidă: cancer tiroidian papilar, cancer tiroidian folicular, cancer tiroidian medular și cancer tiroidian nediferențiat.

Foarte important este faptul că investigațiile de control trebuie efectuate anual, analizele medicale monitorizate în dinamică de către medicul specialist, iar dacă rezultatele sunt în parametri normali, dar reapar secvențial simptome, se impune o perioadă de expectativă vigilența (supraveghere fără inițierea unui tratament).

Campania se desfășoară până la 30 noiembrie 2019 în 8 orașe din țară (București, Ploiești, Focșani, Bacău, Sibiu, Pitești, Vâlcea, Craiova).

Programări și consiliere online puteți obține pe www.gralmedical.ro sau la telefon: 0724.544.369.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...