24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriECONOMISIRE CU DOBANDĂ NETĂ DE 5,2%

ECONOMISIRE CU DOBANDĂ NETĂ DE 5,2%

Orice om responsabil se gândește la ziua de mâine. Există pentru asta, pe piață, mai multe oferte de economisire (depozite bancare, fonduri de investiții, pensii private, case de ajutor reciproc etc). Dacă vrei o ofertă cu adevărat avantajoasă, poți depune economiile tale la CAR Casa Banilor Craiova.

Încă de la înființare, din anul 2010, CAR Casa Banilor a oferit membrilor săi dobânzi foarte bune la economisire, așa cum reiese și de pe pagina lor www.car-casabanilor.ro/economisire. Pentru anul 2019, spre exemplu, acest CAR oferă o dobândă netă de minim 5,2% pe an, fără comisioane şi fără o perioadă impusă de economisire. „Casele de Ajutor Reciproc au un istoric de peste 280 de ani în România şi funcţionează ca o formă de întrajutorare. Ne-am dori ca oamenii, și în special tinerii, să conștientizeze că trebuie să economisească pentru viitorul lor. Noi avem peste 1.100 de membri, iar scopul fundamental al CAR Casa Banilor este să îi sprijinim. Pentru acest lucru acordăm bonificație foarte bună pentru economii și oferim împrumuturi cu dobandă mică, în funcție de vechime și corectitudine“, a spus dl Adrian Ristea, preşedintele CAR Casa Banilor.

Cum devii membru

Există momente în viața fiecăruia dintre noi când avem nevoie de o sumă consistentă de bani pentru a rezolva o situație sau pentru a ieşi dintr-un impas financiar. Fie că este vorba de naşterea unui copil, de o aniversare sau chiar de o problemă de sănătate, e bine să ştim că ne putem baza oricând pe un partener de nădejde, la costuri rezonabile. O soluţie în acest sens vine tot din partea Casei de Ajutor Reciproc Casa Banilor. Tot ce trebuie să faci este să devii membru prin achitarea unei taxe de înscriere de 25 lei și să depui bani la fondul personal.

Beneficiile unui membru CAR Casa Banilor

Odată cu înscrierea la CAR Casa Banilor, devii membru al unei organizații financiare nonprofit, unde excedentul se repartizează membrilor. „O altă formă de ajutor pentru membrii noştri constă în acordarea a minimum 500 de lei pentru evenimente importante din viaţă, precum căsătoria, naşterea, nunta de argint, de aur, spitalizare sau deces, inclusiv pentru membrii familiei. Astfel, un membru poate beneficia şi de câteva mii de lei pentru astfel de evenimente. Banii sunt nerambursabili, dacă acel membru nu se retrage din CAR“, a adăugat președintele Adrian Ristea.
Descoperă multiplele avantajele de care poți beneficia ca membru CAR şi intră în marea familie a CAR Casa Banilor! Sporește valoarea banilor tăi prin CAR Casa Banilor Craiova – centru, str. Împaratul Traian nr. 2, etaj 1, tel: 0351.421.946 sau 0727.103.550!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS