16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAnsamblul rezidenţial President, cel mai mare proiect imobiliar din Craiova

Ansamblul rezidenţial President, cel mai mare proiect imobiliar din Craiova

Cel mai nou şi cel mai mare proiect imobiliar din zona centrală a Craiovei, Ansamblul rezidenţial President, începe să prindă contur. Conceput și realizat de o echipă de profesionişti cu o bogată experienţă în domeniu, ansamblul rezidenţial situat pe Calea Bucureşti, în zona Viitorul, este un proiect de anvergură, ce va cuprinde 800 de apartamente, 800 de parcări subterane şi supraterane, spaţii comerciale, spaţii verzi și de relaxare şi un complex hotelier. Prima din cele patru faze ale proiectului a demarat deja şi va cuprinde patru blocuri, al căror regim de înălţime este subsol, parter plus zece etaje. Unul dintre cele mai importante criterii în această fază a proiectului a fost realizarea unor clădiri rezistente. „Am demarat prima etapă a construcţiei cu săpături la minus 6 metri faţă de cota 0, după care s-au forat 1.400 de piloni la încă minus 12 metri pentru o mai mare siguranţă în caz de seism. A urmat sistemul de fundare al blocului, care este bazat pe pernă de balast de 1,5 metri şi radier general de 1,2 metri cu beton de înaltă rezistenţă B450. Această soluţie tehnică a fost aleasă de proiectantul general în colaborare cu una dintre cele mai bune firme de studii geotehnice din România, pentru siguranţa viitorilor locatari“, a spus Denisa Strunoiu, director operaţional în cadrul Ansamblului rezidenţial President.

„Din ce în ce mai mulţi craioveni vor să îşi achiziţioneze un apartament nou“

Proiectul se dezvoltă pe un teren de 27.000 de metri pătraţi şi oferă accesibilitate maximă către toate punctele de interes ale oraşului. Apartamentele vor fi de tip studio, cu două şi trei camere, compartimentări generoase şi finisaje premium.
Apartamentele sunt dotate cu uşi exterioare cu sistem antiefracţie, izolate termic şi fonic, tâmplărie PVC Salamander 5 camere, sticlă tripan, feronerie Roto, uşi interioare, plăci ceramice de calitate superioară, parchet de trafic, obiecte sanitare – cabine de duş, căzi, chiuvete, toalete, baterii Kludi, centrală termică proprie, încălzire în pardoseală, preechipare aer condiţionat, izolaţie termică şi fonică, conexiune la telefon, cablu, internet, contorizare individuală la apă, gaze, curent electric; acces securizat în parcare şi în incinta blocului. Blocul este dotat cu două lifturi Schindler de capacitate opt persoane fiecare. Pentru durabilitate şi termoizolație au fost alese zidării exterioare de calitate superioară marca Ytong 40 cm clasa A+, iar pereţii interiori au zidărie de aceeaşi marcă.
Ansamblul va fi dotat cu spaţii verzi, băncuţe, parcare subterană dotată cu adăposturi antiaeriene, posturi pentru alimentare maşini electrice, parcare biciclete, echipamente pentru prevenirea şi stingerea incendiilor.
„Primul bloc se va finaliza în vara anului 2020. Acesta este vândut în proporţie de peste 80%, urmând a se începe construcţia şi rezervarea în cel de-al doilea bloc. În curând vom avea şi un showroom dedicat zonei de amenajări, unde clienţii noştri vor putea vedea şi alege variantele de plăci ceramice, parchet, uşi interioare, obiecte sanitare cu care se vor echipa apartamentele. De asemenea, viitorii noştri locatari au posibilitatea de a efectua periodic vizite în şantier pentru a vedea stadiul lucrărilor, calitatea materialelor şi profesionalismul cu care se construieşte, aceştia aşteptând cu nerăbdare momentul finalizării şi mutarea în casa mult dorită“, a adăugat Denisa Strunoiu.


Cum poţi cumpăra un apartament în Ansamblul rezidenţial President

Apartamentele din Ansamblul rezidenţial President sunt o locuinţă ideală pentru oricine, spaţiile fiind compartimentate astfel încât să ofere cât mai multă lejeritate în utilizare. Camerele sunt concepute astfel încât să beneficieze de cât mai multă lumină naturală, iar balcoanele deschise oferă de la etajele superioare o privelişte de poveste asupra oraşului. Preţurile apartamentelor, în această fază a construcţiei, sunt foarte bune, iar reprezentanţii ansamblului rezidenţial spun că există posibilităţi de achiziţie pentru toate categoriile de cumpărători, în funcţie de bugetele şi de nevoile lor. „Cei care achiziţionează apartamentul din această fază au posibilitatea să îşi aleagă etajul şi poziţionarea lui. Avem variante de achiziţie cu avans, a cărui valoare poate fi personalizată, în funcţie de client, între 15 şi 30 la sută, şi o diferenţă la finalizare, care se poate achita inclusiv prin credit bancar. Mai sunt variante de plată în tranşe, care se achită pe măsură ce se ridică imobilul. O altă variantă este plata integrală pentru cei care dispun de toată suma la acest moment. Aceştia beneficiază însă de un preţ mult mai bun decât dacă ar achiziţiona apartamentul la final“, a adăugat Denisa Strunoiu.
Dacă doriţi să rezervaţi încă de pe acum casa visurilor dumneavoastră, contactaţi reprezentanţii Ansamblului rezidenţial President la showroom-ul de pe strada Calea București, nr. 117, zona Viitorul, sau accesaţi site-ul www.apartamente-craiova.ro.
Ansamblul rezidenţial President este locul pe care în curând îl poţi numi acasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS