15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPetrecerea de Crăciun Milan Academy, în parteneriat cu E-TWOW

Petrecerea de Crăciun Milan Academy, în parteneriat cu E-TWOW

Juniorii înscriși la academia de fotbal Milan Academy au avut parte, pentru al doilea an consecutiv, de o petrecere de Crăciun plină de cadouri și surprize. Evenimentul a fost organizat de E-TWOW, principalul finanțator și susținător al academiei de fotbal. La petrecere au participat peste 300 de persoane, constând în întreaga familie Milan Academy, părinții copiilor și conducerea E-TWOW formată din Andreea și Ovidiu Pașoi Sîrbu.
Academia de fotbal de la Mischii este una dintre cele mai moderne baze sportive din țară și antrenează peste 100 de copii din toate zonele Olteniei. Având în vedere că se află sub umbrela prestigiosului club AC Milan, academia de la Mischii este una dintre puținele școli de fotbal din țară care antrenează la standarde europene, toate programele și antrenamentele fiind atent supervizate de AC MILAN. Totodată, evenimentele din cadrul academiei se desfășoară la aceleași standarde ridicate, iar petrecerea de sfârșit de an nu s-a lăsat mai prejos. Evenimentul a constat într-un festin și a culminat, bineînțeles, cu mult așteptata vizită a lui Moș Crăciun.
Moșul a venit la petrecere însoțit de un spiriduș și încărcat de cadouri. Moșul și spiridușul său au fost întâmpinați de copii cu urale și aplauze. S-au cântat colinde, s-au spus poezii și toți copiii au plecat acasă cu un cadou oferit de compania E-TWOW. Mai mult decât atât, Moșul s-a dovedit a fi fan AC Milan și a întrebat fiecare copil pe ce post joacă și ce jucător de la prestigiosul club italian joacă pe postul său. Petrecerea s-a încheiat cu un tort decorat în culorile AC Milan.
Petrecerea a marcat nu doar sfârșitul de an, ci și lansarea magazinului on-line milanacademy.ro/magazin. În cadrul magazinului on-line, fanii clubului italian pot găsi o gamă largă de echipamente de joc și de antrenament, originale AC Milan.
Înscrierile la academie se pot face pe site-ul oficial milanacademy.ro, la numărul de telefon 0764.863,444 sau în cadrul showroom-ului E-TWOW de pe Calea București Nr.21.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS