30.1 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSărbători de poveste la Cadouri•Dulciuri•Flori

Sărbători de poveste la Cadouri•Dulciuri•Flori

Gazeta de Sud: Eşti unul dintre administratorii Journal Cafe@Cadouri•Dulciuri•Flori. Ce reprezintă pentru voi acest business?
Inna Coară: Conceptul creat de noi se bazează pe ideea de a veni în ajutorul celor care vor să dăruiască un cadou mai special pentru cei dragi şi în acelaşi timp să se bucure de diversele arome de ceai, cafea şi deserturi pe care le punem la dispoziţie. Ne place, de asemenea, să venim cu idei inedite şi potrivite fiecărui client în organizarea evenimentelor importante din viaţa lor, fie că este vorba despre o nuntă, botez, aniversare sau petrecere tematică.

GdS: Ştim deja că aţi lansat gama proprie de prăjituri. Ce surprize dulci o să ne mai pregătiţi?
I.C.: Într-adevăr, am dat startul cu cinci variante de prăjituri pe care le găsim sub formă de monoporţii ce pot fi servite la noi în locaţie, dar şi sub formă de torturi, iar acum, în pragul Sărbătorilor, am pregătit noi arome de ciocolată cu portocală, măr cu scorţişoară, cozonac şi deliciosul panettone.

GdS: Ce fel de cadouri găsim la voi?
I.C.: Am pornit de la o gamă selectă de parfumuri, produse cosmetice, seturi de pixuri, până la flori naturale sau criogenate, sticle de băuturi şi multe alte surprize dulci.

GdS: Cum ne pregătim de Sărbători?
I.C.: Vom avea pachete corporate, care vor conţine minunaţii cozonaci şi panettone de Crăciun, ceaiuri aromate, biscuiţi cu lavandă şi sticle de vin. Desigur, lista poate continua. Pe lângă toate astea, echipa noastră lucrează intens la decoraţiunile de Crăciun, care sperăm să vă încânte în măsura în care ne încântă şi pe noi.

GdS: De ce ai recomanda JournalCafe@Cadouri•Dulciuri•Flori?
I.C.: Cafeneaua noastră este un loc de poveste, ce te duce cu gândul la tărâmuri fermecate, care îţi oferă linişte sufletească şi gânduri frumoase, este un colţ de fericire. Aşa cum spunea N. Iorga, „cea dintâi condiţie a fericirii e liniştea sufletului“.
Pentru noutăţi, cititorii ne pot urmări pe pagina noastră de Facebook sau Instagram: Cadouridulciuriflori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS