Acasă Bani & Afaceri Publireportaj E-TWOW România anunță o săptămână întreagă de reduceri de Black Friday

E-TWOW România anunță o săptămână întreagă de reduceri de Black Friday

-

Conform tradiției americane, Black Friday se desfășoară în a patra vineri a lunii noiembrie. Totuși, entuziasmul cumpărătorilor s-a făcut remarcat încă de la începutul lunii, așa că în România se va da startul reducerilor cu o săptămână mai devreme, mai precis pe 16 noiembrie. Toți comercianții se pregătesc din timp pentru cea mai aglomerată zi din an și toate magazinele au anunțat reduceri masive. Însă, dacă unele magazine pregătesc doar o singură zi de reduceri, showroomul E-TWOW din Craiova anunță Black Week, o săptămână întreagă de reduceri la toată gama de trotinete și biciclete electrice. Reducerile vor fi valabile atât în magazinul online, cât și în showroomurile din Craiova și București.
Tot cu ocazia evenimentului Black Friday, E-TWOW a anunțat întoarcerea modelului Master, cea mai accesibilă trotinetă din gama E-TWOW, care revine sub forma Master Plus. Noua trotinetă vine în ediție limitată, păstrând performanțele generației anterioare, dar preluând designul modern al modelelor actuale.
Trotinetele electrice E-TWOW sunt cunoscute în întreaga lume pentru performanța lor și pentru faptul că au revoluționat conceptul de mobilitate urbană. Combinând tehnologii de ultimă generație, E-TWOW a transformat o jucărie pentru copii într-un vehicul personal cu atribuții unice. Așadar, nu e de mirare că trotinetele electrice au pus stăpânire și pe Craiova. Sunt folosite de persoane de toate vârstele, de la tineri care caută o modalitate ieftină de transport, la adulți care s-au săturat să petreacă ore în șir în trafic.
Prețul bicicletelor și trotinetelor variază între 3.000 și 4.950 lei, însă în perioada 16-23 noiembrie, vehiculele electrice din gama E-TWOW vor putea fi achiziționate cu prețuri începând de la 2.500 lei. Stocul este generos, dar cererea este mare, așadar, dacă doriți să achiziționați trotineta sau bicicleta preferată la un preț redus, este indicat să fiți cât mai prompți.
Pentru a face o alegere informată de Black Friday, puteți merge la showroomul din Craiova, de pe Calea București nr. 21, bl. 15A, unde puteți testa orice model de bicicletă sau trotinetă electrică. Showroomul este deschis de luni până vineri între orele 10.00-19.00 și sâmbăta între orele 11.00-15.00.

Publicitate
Publicitate
Gazeta de Sud contribuie la dezvoltarea a sute de afaceri locale și transformă proiecte antreprenoriale în adevărate branduri.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.