7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajClub 300 Craiova, alegerea ideală pentru o seară specială

Club 300 Craiova, alegerea ideală pentru o seară specială


Doriţi să petreceți o seară specială în oraș? Căutaţi un loc în care să vă relaxaţi alături de persoana iubită sau de prieteni? Club 300 este alegerea ideală! Înfiinţat în urmă cu nouă ani în Craiova, Club 300 a răspuns în permanenţă dorinţelor clienţilor şi a oferit toată gama de servicii care să mulţumească şi cele mai exigente persoane. Calitatea produselor pregătite, ambientul plăcut, precum şi varietatea ofertelor de distracţie sunt doar câteva dintre atuurile primului club de bowling din Craiova. Şi pentru ca numeroşii clienţi să se simtă cât mai bine, în acest an s-au făcut mai multe investiţii de modernizare şi extindere. Acestea au vizat în primul rând zona pubului, care acum este mult mai încăpătoare şi oferă plăcuta experienţă a degustării unor băuturi fine într-un cadru relaxant şi elegant. Aici puteţi lua masa într-o atmosferă plăcută, apoi vă puteți relaxa jucând bowling. Sala cu șase piste profesionale Qubica AMF garantează un joc în condiții ideale și vă aduce foarte aproape de numărul maxim de puncte. În acelaşi timp, la Club 300 veți găsi XBox şi Play Station, însă pentru cei mai mici stă la dispoziţie din această toamnă şi un loc de joacă interior, dotat la standarde moderne.

Distracţia este la îndemână pentru toate vârstele. În timp ce dumneavoastră vă relaxați în compania prietenilor, cei mici se pot distra la locul de joacă special creat pentru ei. Fumătorii au şi ei locuri special amenajate şi nu vor mai fi nevoiţi să iasă afară ori de câte ori vor să îşi aprindă o ţigară.
Dacă vă faceți probleme legate de parcare, trebuie să știți că la Club 300 clienții au la dispoziție 200 de locuri de parcare păzite permanent de un personal foarte bine instruit și echipat, creând astfel un sentiment unic de siguranță. Bowling, restaurant, pub, loc de joacă pentru copii, X-box, PlayStation și parcare privată, toate acestea le găsiți la Club 300, în cartierul 1 Mai, în incinta Complexului comercial Pelendava, în care, de asemenea, s-au făcut modernizări. Telefon 0732.582.300 (073CLUB300).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS