11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajInstalaţiile OMVL, în România exclusiv prin B&G Gaz Auto

Instalaţiile OMVL, în România exclusiv prin B&G Gaz Auto

B&G Gaz Auto, cea mai nouă firmă de pe piaţa craioveană a instalaţiilor GPL, readuce în România, după o pauză de şase ani, instalaţiile de calitate italiană OMVL. Importator unic, managerul B&G Gaz Auto a decis să readucă OMVL în ţară după o lună de călătorii în Italia, unde s-a întâlnit cu mai mulţi producători. “Aceste instalaţii erau importate în urmă cu câţiva ani de o altă firmă autohtonă, însă preţul de achiziţie mai mare decât al altor instalaţii a făcut ca acestea să dispară de pe piaţă, deoarece agenţii economici care le comercializau doreau mai mult profit. Costul de achiziţie este şi acum destul de ridicat, însă noi am decis să venim cu un adaos mult mai mic, astfel încât preţul final să fie competitiv, chiar uşor mai mic decât al altor instalaţii. Preferăm mai degrabă clienţi mulţumiţi decât un profit mare, imediat” spune Daniel Modoalca, administratorul B&G Gaz Auto. Acesta adaugă că proba cea mai concludentă este montarea instalaţiilor pe maşinile de taxi, care sunt rulate mai mult decât autoturismele personale. “Instalaţiile OMVL s-au montat pe foarte maşini de taxi şi s-au comportat excelent. Cu peste 300.000 kilometri la bord, autoturismele respective nu au avut probleme la instalaţia GPL, care este şi acum în perfectă stare de funcţionare.”

Şoferii care deţin deja instalaţii GPL marca OMVL trebuie să ştie că, în cazul în care se confruntă cu probleme, pot apela, de acum înainte, la B&G Gaz Auto. “Am deschis de numai 2-3 luni şi deja am fost căutaţi de cineva din Buzău care avea nevoie de nişte piese şi service. Firmele care au comercializat înainte aceste instalaţii nu au păstrat software-ul, iar şoferii nu au avut la cine să apeleze în caz de nevoie.”
B&G Gaz Auto oferă o garanţie de trei ani la instalaţiile pe care le comercializează, care acoperă orice reparaţie: “Bineînţeles că filtrele sunt consumabile, dar în rest acoperim orice reparaţie. Mai mult decât atât, înlocuim totul cu piese noi. Avem stocuri în permanenţă, clienţii nu trebuie să aştepte până la venirea acestora.”
Managerul firmei se gândeşte deja să mai aducă pe piaţa craioveană un producător de renume. Deşi costurile sunt chiar mai mari, acesta spune că deja există cerere, deoarece cunoscătorii preferă o investiţie iniţială mai mare şi mai puţine probleme pe viitor.

Pagina Facebook: B&G Gas
Adresa: Şoseaua Popoveni, nr. 5
Telefon: 0764.181.377
E-mail: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS