7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDiscount suplimentar la noile autoutilitare Renault până pe 25 noiembrie

Discount suplimentar la noile autoutilitare Renault până pe 25 noiembrie

 

Redac, concesionar local al companiei Renault, îi invită pe craioveni să descopere noua gamă de vehicule utilitare Renault Kangoo, Trafic şi Master la showroom-ul de pe strada Rîului, nr. 387, până vineri, 30 octombrie. Cu multiple versiuni de configurare, autoutilitarele Renault „accelerează succesul afacerii” celor care le aleg, aşa cum transmite şi sloganul campaniei de promovare a gamei.

Participanţii la evenimentul de prezentare a noilor autoutilitare la sediul Redac Craiova pot beneficia, în această perioadă, de un discount suplimentar la achiziţionarea unuia dintre modele. Campania promoţională se adresează atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice care, între 28 octombrie-25 noiembrie. Aceştia semnează un bon de comandă pentru achiziţionarea unui vehicul şi achită contravaloarea sa integral până pe data de 25 noiembrie.

Pentru mai multe informaţii, puteţi contacta reprezentanţii Redac prin telefon, la numărul 0251.429.670, pe facebook – Redac Dacia Renault Nissan, pe web, la adresa www.redac.ro sau direct la sediu, pe strada Rîului, nr. 387.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS