10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajUtilaje agricole Forigo şi Ferrari, în premieră în România prin CESIVO Agricultură

Utilaje agricole Forigo şi Ferrari, în premieră în România prin CESIVO Agricultură

CESIVO Agricultură, dealer de maşini şi utilaje agricole din Craiova, împreună cu partenerii săi, producătorii de utilaje agricole Forigo şi Ferrari Construzioni Meccaniche din Italia, aduce noi tehnologii pe piaţa din România. Compania prezintă zilele acestea, în premieră naţională, într-o demonstraţie în câmp, două utilaje menite să uşureze munca fermierilor care cultivă legume şi pepeni. Ieri, demonstraţia a avut loc în judeţul Dolj, la Dăbuleni, iar în curând se va desfăşura în Olt, la Izbiceni.
„Furnizăm producătorilor agricoli din toată zona Olteniei utilaje de cea mai înaltă calitate. Venim în sprijinul fermierilor cu toată gama de utilaje necesare atât pentru cultură mare în câmp, cât şi pentru partea de legumicultură, unde munca manuală este încă destul de utilizată în România, iar tehnologia adusă de CESIVO este de mare ajutor“, a precizat Loredana Marinescu, director vânzări CESIVO Agricultură.
Plantatoarea mecanică FPA6110 Ferrari, unul dintre utilajele prezentate în premieră, îi ajută pe fermieri în plantarea răsadurilor de legume şi pepeni verzi şi galbeni. „Ne propunem mereu să oferim produse calitative şi competitive. Utilajul acesta are o eficienţă ridicată întrucât distribuie în foarte puţin timp, pe o suprafaţă întinsă, o cantitate mare de răsaduri. În plus se pot face reglaje importante legate de adâncimea plantării și poziţionarea plantelor în teren“, a declarat Francesco Ferrari, preşedinte Ferrari Construzioni Meccaniche.
În ceea ce priveşte sapa rotativă G35-150 Forigo, aceasta este cunoscută pentru capacitatea de a executa mai multe operaţiuni de lucru printr-o singură trecere. Utilajul pregăteşte patul germinativ pentru plantarea legumelor, întinde furtunul pentru irigarea prin picurare, dar şi folia. „Suntem prezenţi pe piaţă în toată Europa şi chiar în afara ei şi în ultima perioadă am observat că în România interesul pentru noile tehnologii din agricultură este din ce în ce mai mare“, a afirmat Sandro Forigo, asociat Forigo.
Pe lângă cele două utilaje prezentate în premieră în ţară, într-o demonstraţie în câmp, CESIVO testează şi alte maşini şi utilaje moderne. La demonstraţie, participanţii pot vedea la lucru un sacrificator 5 ancore Angeloni pentru tractor 110-120 CP, un plug cu 3 trupite reversibil Angeloni, freză rotativă Forigo cu lăţime de lucru de 150 cm, accesorizată cu sistem pentru întindere furtun pentru instalaţie de irigat prin picurare şi sistem pentru întindere folie, plantatoare Ferrari pentru plante în alveole. De asemenea, sunt prezentate maşina de erbicidat Caffini 2200l, rampe 18 m; maşina de erbicidat purtată 600 l, rampe 12 m şi freza rotativă Forigo 3 m.
Atât CESIVO, cât şi partenerii dealerului îşi doresc ca utilajele performante prezentate zilele acestea să crească eficienţa şi productivitatea fermierilor şi promit să vină în sprijinul acestora şi în viitor cu noi tehnologii.

Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi pot contacta reprezentanţii Cesivo Agricultură la numerele de telefon 0756.015.022 (Loredana), 0756.015.023 (Cristian) sau la adresa de e-mail [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS