7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPeste două miliarde de lei alocate dotării spitalelor cu echipamente medicale

Peste două miliarde de lei alocate dotării spitalelor cu echipamente medicale

În primele nouă luni ale anului 2015, pe site-ul licitaţia.ro s-a înregistrat un număr 700 de licitaţii publice pe domeniul aparate medicale, în scopul dotării şi modernizării spitalelor, ambulatoriilor şi al cabinetelor medicale. Valoarea totală a acestora a atins suma de 2.186.523.861 lei. Cele mai multe licitaţii au fost publicate în luna iulie: 131 de anunţuri de participare, cereri de oferta, anunţuri publicitare şi achiziţii directe, cu o valoare totală de 309.823.032 lei.

Numărul achiziţiilor de echipamente medicale în perioada ianuarie-septembrie:
Ianuarie: 51 licitaţii
Februarie: 45 licitaţii
Martie: 54 licitaţii
Aprilie: 61 licitaţii
Mai: 60 licitaţii
Iunie: 99 licitaţii
Iulie: 131 licitaţii
August: 80 licitaţii
Septembrie: 119 licitaţii

În această perioadă, cea mai mare valoare a fost alocată unui Acord cadru de furnizare, instalare, punere în funcţiune şi service în perioada de garanţie echipamente medicale pentru imagistică la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”. Acest anunţ de participare, structurat pe şapte loturi, a avut o valoarea estimată fără TVA: între 68,280,000 şi 137,260,000 RON.
Conform Programului Naţional de Reforma (PNR), în vederea gestionării infrastructurii de sănătate şi asistenţă medicală la nivel regional, va continuă atât construcţia/dotarea spitalelor de urgenţă regionale, reabilitarea/modernizarea şi dotarea spitalelor judeţene, cât şi dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii furnizorilor de servicii medicale prin reabilitarea/modernizarea/extinderea/dotarea centrelor comunitare integrate sociomedicale, a ambulatoriilor şi a unităţilor de primiri urgenţe.
Licitaţia.ro monitorizează zilnic licitaţiile publicate în România şi Uniunea Europeană. Pentru fiecare client licitaţiile sunt atent selectate după profiluri individuale şi trimise pe e-mail. Aceast lucru salvează timpul şi banii irosiţi pentru căutarea licitaţiilor potrivite lăsând mai multe resurse pentru ofertarea şi câştigarea licitaţiei. Cu serviciul de monitorizare licitaţii şi alerte pe e-mail oferit de licitaţia.ro nu veţi rata nici o licitaţie valoroasă.
Mai mult, licitaţia.ro oferă şi servicii de e-tendering, prin care clienţii pot organiza şi atribui o licitaţie în cel mai transparent mod cu putinţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS