7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajGhidează-ţi afacerea după regulile succesului. Licitatia.ro, un serviciu complet de monitorizare a licitaţiilor publice

Ghidează-ţi afacerea după regulile succesului. Licitatia.ro, un serviciu complet de monitorizare a licitaţiilor publice

Accesul la informatie reprezinta un as in maneca pentru fiecare om de afaceri, iar, din acest punct de vedere, o baza de date actualizata constant cu toate licitatiile publice din Romania si Uniunea Europeana nu poate fi decat un atu pentru orice companie.

Participarea la licitatii publice reprezinta o oportunitate pentru orice companie si o sansa in plus de a-si diversifica portofoliul de clienti. Venind in intampinarea nevoilor companiei dumneavoastra, portalul licitatia.ro va ofera un serviciu complex de monitorizare a licitatiilor publice.

O cautare inteligenta

Cresterea profitului companiei dumneavoastra poate fi sustinuta prin mentinerea unei atentii deosebite asupra oportunitatilor care sunt lansate zilnic pe piata.

Site-ul licitatia.ro, un lider in domeniu monitorizarii licitatiilor publice din Romania, sustine eforturile managerilor de succes printr-un nou serviciu oferit companiilor.

Serviciul de monitorizare al ofertelor existente pe piata include licitatiile de achizitii publice din Romania, tip SEAP, MO, BRM si pe fonduri europene, ca si pe cele din Uniunea Europeana.

Totodata, clientii au acces la cele mai noi oferte listate de banci si lichidatori, atat modulul de cautare, cat si selectia alertelor cu oferte atractive putand fi prestabilite in functie de codul CPV, domeniul de activitate sau cuvinte cheie introduse in textul anunutului.

Mai mult, licitatia.ro ofera si servicii de e-tendering, prin care clientii pot organiza si atribui o licitatie in cel mai transparent mod cu putinta.
Pentru orice client

Nu conteaza in ce stadiu de dezvoltare este afacerea ta, serviciile de abonament Start, Business si Corporate oferite de licitatia.ro au fost gandite pentru a satisface nevoia de informare a oricarui client.

Abonamnetul Start,  este dedicat intreprinderilor mici care activeaza pe un singur domeniu d eactivitate, Abonamnetul Business este dedicat  IMM-urilor care sunt orientate pe 2-3 domenii, iar pentru companiile mari, ce activeaza pe mai multe deomenii recomandam abonamnetul Corporate.

Ce zic altii despre serviciile oferite de licitatia.ro ?

De la firme care au deja un renume pe piata din Romania, precum Radacini  Motors SRL, BRD, Energobit SA si pana la noi intreprinzatori aflati in cautarea succesului, toata lumea a sesizat elementele esentiale ale acestor servicii.

“Site-ul www.licitatia.ro este corect, usor de utilizat si accesat, performant si corespunde cerintelor utilizatorilor”.

„Pe oamenii de la licitatia.ro ii definesc trei caracteristici majore: dorinta reala de a ajuta clientul, de a se implica si de a satisface la nivel maximal cerintele clientilor, adaugand la acestea si profesionalismul si rapiditatea cu care lucreaza, iese un parteneriat de succes.”

Fara costuri majore

Nu doar ca abonamentul la serviciile de monitarizare licitatia.ro este unul creionat astfel incat sa nu impovareze bugetul firmei, dar in aceasta perioada poti profita si de reducerile oferite .Orice abonament realizat pana la sfarsitul lunii septembrie este insotit de un discount de 15% din pretul normal al serviciului.

Demonstreaza ca esti un manager orientat spre succes si nu rata ocazia de a consolida pozitia firmei tale prin supravegherea constanta a ofertelor de contracte pe care licitatia.ro ti le prezinta.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS