22.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriNicușor Roșca, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj

Nicușor Roșca, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj

Alături de Nicușor Roșca, întreaga echipă de consilieri județeni a întocmit un program administrativ solid și pragmatic pentru dezvoltarea Doljului.

Principalele priorități sunt reprezentate de atragerea fondurilor europene, susținerea administrațiilor locale cu specialiști în întocmirea proiectelor de finanțare, dar și de dezvoltarea infrastructurii.

Dragi doljeni,

Cele 111 localități ale județului nostru au potențialul necesar pentru a se alinia la nivelul european de dezvoltare. Însă, pentru ca acest lucru să se întâmple, în cadrul alegerilor locale din 9 iunie a.c., trebuie să alegeți un lider dedicat și capabil să conducă Consiliul Județean Dolj către dezvoltare.

Sunt candidatul Partidului Național Liberal, o persoană dedicată comunității, care vine în fața dumneavoastră cu un program administrativ solid și pragmatic. Mi-am propus să trasez câteva priorități ale mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Dolj, printre care se numără dezvoltarea infrastructurii rutiere și a transportului public în județ, pentru a facilita mobilitatea și a reduce timpul petrecut în trafic, susținerea mediului de afaceri local, prin implementarea de programe de finanțare și susținere a antreprenorilor din Dolj, pentru a stimula economia și a crea locuri de muncă.

Așa cum am spus-o în repetate rânduri, îmi doresc să înființez la nivelul județului Dolj centre zonale pentru consultanță în obținerea fondurilor europene. Ele se vor afla în subordinea CJ Dolj și vor oferi suport și îndrumare pentru proiectele care vizează îmbunătățirea infrastructurii, serviciilor publice și mediului de afaceri. Prin intermediul acestor centre, comunitățile locale vor fi motivate să-și dezvolte potențialul și să își îmbunătățească calitatea vieții. Aceste centre ar putea fi de mare ajutor pentru autoritățile locale, primării și comunitate în ansamblu. Vor oferi servicii de consultanță specializată, pentru depunerea cererilor de finanțare, pentru elaborarea proiectelor de dezvoltare.

Extinderea rețelei de alimentare cu gaze este un pas important în direcția asigurării unui acces facilitat la energie și un mediu de viață mai confortabil pentru comunitatea noastră. Cu ajutorul acestui proiect, vom putea aduce gaze în cât mai multe localități din județul Dolj, oferind astfel o sursă sigură și eficientă de energie și confort.

Nu voi neglija nici dezvoltarea infrastructurii din unitățile de învățământ doljene. Este nevoie de o investiție susținută în sistem, copiii sunt viitorul acestei țări și pentru ei trebuie să muncim acum. Nu neg că există școli bine dotate și modernizate, care oferă condiții bune de învățare pentru elevi. Totuși, există și școli cu infrastructură precară, care se confruntă cu probleme cum ar fi lipsa de mobilier și echipamente didactice, clădiri improprii actului educațional sau lipsa personalului calificat. Mulți elevi din mediul rural se confruntă cu dificultăți în procesul educațional, din cauza distanțelor mari dintre localitățile lor și școli, lipsa transportului sau a resurselor financiare pentru a asigura un standard minim de trai pentru a-și continua studiile în orașe mai mari.

Voi dezvolta în perioada campaniei electorale fiecare pilon al programului meu administrativ și, împreună cu colegii mei din PNL Dolj, voi merge în toate localitățile pentru a prezenta proiectul nostru de dezvoltare a județului.

Echipa PNL Dolj este formată din profesioniști cu experiență în administrare publică și cu viziunea necesară pentru a face față provocărilor actuale și viitoare. Candidații noștri pun accent pe transparență, responsabilitate și comunicare deschisă cu cetățenii, pentru o administrație eficientă și orientată către nevoile reale ale comunității.

Votați cu încredere candidații PNL pentru o administrație modernă, eficientă și constructivă!

Cu stimă,

Nicușor Roșca

COD AEP: 21240015

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS