10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriNEPI-Rockcastle confirmă investiția din Craiova

NEPI-Rockcastle confirmă investiția din Craiova

Alex Morar, CEO NEPI-Rockcastle, a confirmat pentru Ziarul Financiar că investiția de la Craiova privind Mall-ul Promenada Craiova este unul dintre proiectele cele mai mari ale NEPI-Rockcastle.

Alex Morar, CEO NEPI -Rockcastle, a confirmat că investiția de la Craiova privind Mall-ul Promenada este unul dintre proiectele cele mai mari ale NEPI-Rockcastle.

NEPI-Rockcastle a achiziționat la Craiova un teren de 22 ha, unde a demarat deja procedurile pentru construirea unui Mall de cca. 75.000 mp. Alăturat acestui mall se vor mai regăsi alte două nume mari ale retailer-ilor de top, firma Dedeman, cu un magazin de 18.000 mp, și, de asemenea, pe francezii de la Carrefour, cu un hypermarket în această locaţie.


Mai mult, NEPI-Rockcastle va asigura costurile de investiție ale noului bulevard care va uni Calea Severinului cu Bulevardul Râului. Acesta va fi construit pe o distanță de circa 1.000 metri și va avea dimensiuni identice cu cele ale bulevardului Râului. Primăria Craiova având obligația de a expropria cele 3-4 imobile care afectează calea de acces pentru racordul celor două bulevarde.


NEPI-Rockcastle a efectuat deja lucrările premergătoare construcției mall-ului (umplutură, asanare, etc). În prezent, se lucrează la documentația de avizare în vederea obținerii avizelor premergătoare obținerii autorizației de construire.
Din sursele companiei, autorizația de construire ar putea fi obținută în septembrie. Oricum, se pare că termenul de inaugurare, dorit de NEPI-Rockcastle, al importantei investiții este trimestrul IV al anului 2022.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS