10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & Afaceri"La Sadova, continuăm să construim împreună o comună modernă"

„La Sadova, continuăm să construim împreună o comună modernă”

Dragi cetățeni,

A sosit momentul mult așteptat de toți locuitorii acestei comune, alegerea unui gospodar care să ducă mai departe munca celui care a fost primarul nostru, Eugen Safta.

Viața comunei noastre trebuie să intre pe un făgaș normal, după atâtea luni de neliniște, de frământări între partide și oamenii lor.

Mă numesc Mihai Iulian Safta, am 32 de ani, sunt căsătorit și am un băiețel de nouă luni. Am urmat cursurile Facultății de Construcții Civile și Industriale din Craiova, iar, în prezent, sunt student în anul III la Facultatea de Horticultură.

Mi-am propus să candidez la funcția de primar al acestei comune din dorința de a duce mai departe munca și visurile tatălui meu legate de această comunitate. Spre deosebire de ceilalți candidați, pe mine mă motivează amintirea încă vie a tatălui meu, ca un om care și-a iubit mult meleagurile natale, care a pus suflet în fiecare dintre realizările lui aici, un om care a dorit să lase ceva în urma lui și să devină nemuritor în amintirea comunității. Ca urmaș al lui, același vis măreț mă călăuzește și pe mine.

Spre deosebire de toți ceilalți aspiranți la aceeași poziție, eu am capacitatea intelectuală de a pune în aplicare atât planurile tatălui meu, cât și propriile abordări pentru dezvoltarea localității și orientarea către o comunitate modernă și europeană. Pentru mine este o datorie și o onoare să îi demonstrez lui și apoi mie că îi port numele cu demnitate și că trecerea noastră pe aici va lăsa exemple pozitive în memoria colectivă.

Cunosc foarte bine realizările care au scos comuna din întuneric, dar cunosc și nerealizările din cauza birocrației și a lipsei de fonduri. Pentru început, voi face tot posibilul să păstrez și să întrețin tot ce s-a făcut în mandatele tatălui meu. Apoi, am să duc la bun sfârșit tot ce a rămas neterminat în urma lui. În plus, îmi asum să inițiez proiecte noi, care să transforme comuna într-o așezare modernă.

Nu o să fie ușor! Sunt conștient că o să am nevoie de sprijinul întregului aparat din primărie, de sprijinul tuturor consilierilor, indiferent de culoarea politică, dar, mai ales, de sprijinul fiecăruia dintre dumneavoastră. Fiecare sfat, fiecare idee vor reprezenta bazele unei comunicări sănătoase între comunitate și administrația locală.

Excedentul bugetar pe care tatăl meu l-a lăsat comunei și întregul patrimoniu de care se bucură azi localitatea vor reprezenta bazele financiare ale construcției planului meu de administrare. Încă din prima zi de mandat voi întreprinde un plan de asigurare a curățeniei în toate satele. Pe lista mea se află și finalizarea cadastrării tuturor suprafețelor din comună, punerea în funcțiune a platformei de gunoi de grajd, dar și operaționalizarea proiectului spălătoriei sociale.

Înscrierea mea într-un partid mare și puternic cum este Partidul Social Democrat nu a fost întâmplătoare. Mă bucur de sprijinul tuturor membrilor de vază ai partidului și colaborez cu cei mai buni specialiști ai PSD. Pentru viitor, am asigurări de la factorii de decizie că nu vom întâmpina probleme în accesarea fondurilor, în obținerea autorizațiilor sau a avizelor de care depind multe dintre proiectele noastre. Dacă îmi veți da ocazia să vă demonstrez că acestea nu sunt numai vorbe goale, am certitudinea că ne va fi bine tuturor.

Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și vă aștept la vot, în ziua de 27 iunie, ziua în care se vor face nouă luni de la trecerea în neființă a tatălui meu și a primarului nostru, al tuturor. Acesta este motivul pentru care eu nu pot să dau greș!

Cu stimă,

Safta Mihai Iulian

– Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
– Executat de Media Sud Europa – ziar: Gazeta de Sud, tiraj 5500 ex.
– CUI Mandatar Financiar: 51210011

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS