25.1 C
Craiova
duminică, 28 mai, 2023
Știri de ultima orăBani & AfaceriBlack Friday România: Cel mai scump produs dat spre vânzare și cel mai scump produs cumpărat

Black Friday România: Cel mai scump produs dat spre vânzare și cel mai scump produs cumpărat

Cel mai scump produs cumpărat de Black Friday este o maşină de 31.700 euro, iar produsul cel mai scump comercializat este un velier de 238.000 euro.

Cea mai mare reducere a fost de 60.000 euro pentru un penthouse, scrie Mediafax.

Cel mai scump produs vândut de eMAG vineri a fost o maşină Ford. „Până acum, cea mai mare comandă pentru o maşină a însemnat 31.700 de euro. Avem şi apartamente, la fel, o premieră pentru anul acesta, cu cea mai mare reducere undeva la 60.000 pentru un penthouse de 5 camere”, a spus Florin Filote, vicepreședinte eMAG.

Potrivit acestuia, spre deosebire de anul trecut, anul acesta clienţii comandă în medie cam două produse pe comandă, dintre care un produs mai scump, iar celălalt produs ceva mai ieftin pentru că sunt din categorii precum produse pentru casă, fashion şi chiar băuturi alcoolice.

Cel mai scump produs pus la vânzare, pe care nimeni nu s-a încumetat însă să-l cumpere este un velier cu motor Volvo Penta, care are o lungime de 12.75 de metri.

Velierul cu motor costă 238.000 de euro, redus de la aproape 284.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS