Acasă Bani & Afaceri Relaţia dintre angajaţi şi angajatori, în armonie sau în conflict periodic?

Relaţia dintre angajaţi şi angajatori, în armonie sau în conflict periodic?

-

În această seară, de la ora 21:00, în studioul Radio Sud va avea loc o discuţie despre evoluţia pieţei muncii din Dolj, în debutul anului 2020. Puteţi asculta la emisiunea Economia Sudului, de la Radio Sud, care sunt cele mai importante probleme în relaţia dintre angajaţi şi angajatori. Veţi afla ce reclamă angajaţii la ITM Dolj, ce nereguli legate de legislaţia muncii mai încalcă angajatorii doljeni.

Invitatul realizatoarei Ramona Olaru la Economia Sudului este inspectorul-şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj, Cătălin Mohora. El va dezvălui în timpul emisiunii, în ce domenii de activitate vor urma controale ale ITM Dolj în perioada următoare şi ce anume vor urmări inspectorii ITM la firmele angajatoare.

Despre relaţia dintre angajaţi şi angajatori: ce se întâmplă cu contractele part-time

Un timp de emisie generos va fi alocat pentru discuţii despre contractele de muncă part-time. În special, după ce s-a eliminat supraimpozitarea excesivă a contractelor de muncă înregistrate cu timp parţial de lucru.

Vă aşteptăm să ne ascultaţi de la ora 21:00, pe frecvenţa Radio Sud (97,4FM)!

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec O zi dinamică la capitolul prieteni şi protectori. Întâlniri, discuţii, veşti care de care mai interesante, dar şi dispute pe măsură....