10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriConstrucţia primelor blocuri din Craioviţa Paradise începe în primăvară

Construcţia primelor blocuri din Craioviţa Paradise începe în primăvară

Lucrările la primele trei blocuri din cadrul megaproiectului Craioviţa Paradise vor demara în primăvara anului 2020, mai exact, în luna martie, anunţă managerul Adrian Mititelu. Acesta spune că aceste imobile vor fi terminate la finalul anului 2021, iar lucrările vor fi realizate de o echipă de 50 de muncitori aduşi din India, printr-o firmă specializată de recrutare.

Cele trei blocuri sunt doar prima etapă a unui proiect gigant, care presupune dezvoltarea unei zone rezidenţiale pe o suprafaţă de 30 de hectare de teren. Zona rezidenţială va cuprinde aproximativ 1500 de apartamente. Imobilele vor avea regim de înălțime cuprins între P+5 și P+12 etaje. În plus, în cadrul proiectului se vor construi şi o zonă de office, un complex sportiv (stadion), unspațiu de agrement și un parc de 10 hectare.

Adrian Mititelu, managerul Craioviţa Paradise, specifică, însă, că întreaga zonă va face obiectul unui proiect şi mai mare, care va presupune o dezvoltare urbanistică fără precedent a Craiovei. “Pe lângă investiţia noastră în zona rezidenţială de 30 de hectare, se vor mai construi aici Promenada Mall, hypermarket Carrefour şi Dedeman. Totul se întinde pe o suprafață de aproximativ 50 hectare, pe terenul cunoscut drept Balta Craioviţei”.


Adrian Mititelu consideră că proiectul imobiliar Craioviţa Paradise va constitui un moment de cotitură în viața economică a municipiului Craiova. “Este o investiție uriașă, care, per total, va depăși suma de 400 milioane euro și va da orașului un aer cu adevărat european. Probabil va fi una din cele mai mari investiții imobiliare făcute în România.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS