Acasă Bani & Afaceri Cât mai creşte euro şi ce este bine să (nu) facem în...

Cât mai creşte euro şi ce este bine să (nu) facem în astfel de cazuri

-

V-aţi întrebat de ce creşte euro în raport cu moneda naţională? Dar pentru cât timp va mai creşte? Şi până unde poate să ajungă, în termeni reali? Ştiţi că tocmai panica generalizată poate să conducă la creşterea cursului?

Aflaţi în această seară, de la ora 21:00, la emisiunea Economia Sudului, de la Radio Sud (97,4 FM), o opinie avizată a unui specialist. Într-o economie în care cresc importurile masiv înainte de Sărbători, evoluţia cursului euro răspunde la cererea din piaţă.

Invitatul realizatoarei Ramona Olaru este Cristi Spulbăr, profesor la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA) din Craiova.

Fără panică, atunci când creşte euro!

Veţi afla cum este prudent să vă comportaţi (fără panică!) în momentele în care valutele evoluează faţă de leu.
De asemenea, puteţi afla ce efecte pot fi în piaţă după ce Guvernul a renunţat la supraacciza la carburanţi. Veţi afla şi când puteţi resimţi reducerea preţurilor combustibililor la pompă. Puteţi afla şi cum cresc dobânzile la credite, ca urmare a creşterii indicelui IRCC. Adică acel indice care a înlocuit ROBOR în anumite credite, impus de vechiul Guvern.


Vă aşteptăm, la ora 21:00, să ne ascultaţi pe frecvenţa 97,4 FM, la Radio Sud!

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Nivelul de energie fizică și mentală este foarte ridicat astăzi şi vă puteţi simți neliniștit toată dimineața. Sunt posibile cumpărături, vizite...