22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriNoutăţi fiscale, la Radio Sud

Noutăţi fiscale, la Radio Sud

În această seară, de la ora 21:00, puteţi asculta la Radio Sud, pe frecvenţa 97,4 FM, o nouă ediţie Economia Sudului, dedicată noutăţilor fiscale din acest an.

Invitatul din această seară este Radu Buziernescu, specialist în audit şi consultanţă fiscală. Radu Buziernescu este şi conferenţiar univ. dr. la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor.

Vom discuta în această seară despre cum se face evaziune chiar şi cu noile case de marcat cu jurnal electronic. Veţi putea afla noutăţi despre TVA, despre amnistierea datoriilor persoanelor fizice şi juridice. Vom afla cum pot firmele să scape de controalele Fiscului. Adică ce trebuie să facă pentru a nu intra în zona de risc a ANAF.

Cei care ne veţi asculta puteţi afla date şi despre o lege mai nouă, care ar putea să le dea bătăi de cap celor care lucrează cu cash: Legea bacşisului. Invitatul la Economia Sudului va vorbi şi despre pericolul care îi pândeşte pe patronii care folosesc în interes personal banii firmei. Aceasta în condiţiile în care Fiscul verifică în 2019 existenţa în casierie a sumelor mai mari de 100.000 de lei.

Vă aşteptăm să ne ascultaţi pe 97,4 FM, la Radio Sud, pentru a afla mai multe noutăţi fiscale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS