23 C
Craiova
duminică, 9 august, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Noutăţi fiscale, la Radio Sud

Noutăţi fiscale, la Radio Sud

În această seară, de la ora 21:00, puteţi asculta la Radio Sud, pe frecvenţa 97,4 FM, o nouă ediţie Economia Sudului, dedicată noutăţilor fiscale din acest an.

Invitatul din această seară este Radu Buziernescu, specialist în audit şi consultanţă fiscală. Radu Buziernescu este şi conferenţiar univ. dr. la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor.

Vom discuta în această seară despre cum se face evaziune chiar şi cu noile case de marcat cu jurnal electronic. Veţi putea afla noutăţi despre TVA, despre amnistierea datoriilor persoanelor fizice şi juridice. Vom afla cum pot firmele să scape de controalele Fiscului. Adică ce trebuie să facă pentru a nu intra în zona de risc a ANAF.

Cei care ne veţi asculta puteţi afla date şi despre o lege mai nouă, care ar putea să le dea bătăi de cap celor care lucrează cu cash: Legea bacşisului. Invitatul la Economia Sudului va vorbi şi despre pericolul care îi pândeşte pe patronii care folosesc în interes personal banii firmei. Aceasta în condiţiile în care Fiscul verifică în 2019 existenţa în casierie a sumelor mai mari de 100.000 de lei.

Vă aşteptăm să ne ascultaţi pe 97,4 FM, la Radio Sud, pentru a afla mai multe noutăţi fiscale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

UEFA a stabilit posibilii adversari ai Științei din turul...

UEFA a stabilit astăzi subgrupele pentru tragerea...

ȘTIRI GdS

Drama unei femei. Banca o execută silit și la...

Pentru un împrumut de 6.901 lei contractat de la o banca, o craioveancă a plătit prin executare silită suma de 9.400 lei. La doi ani după ce s-a încheiat respectivă executare, femeia s-a mai trezit cu o executare pentru același credit, pentru încă 6.245 de lei. Cum a fost posibil că după ce achita prin poprire sumele datorate inițial, debitoarea a mai datorat băncii încă o suma, aproape la fel de mare că împrumutul inițial?

Ion Răcăreanu, primarul Brădeştiului, un exemplu pentru administraţia publică...

Odată la patru ani, un nou val de aleşi locali aduce speranţa în localităţile României. Primari cu state vechi sau nou-veniţi, toţi...

Indicele ROBOR, la cel mai mic nivel din ultimele...

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a scăzut joi de la...

Tramvaie și autobuze noi în Craiova, din fonduri europene

17 tramvaie moderne și 30 de autobuze electrice vor completa flota craioveană de mijloace de transport public. Tramvaie...

Cu cât au plătit mai puțin la ANAF firmele...

Firmele doljene și-au plătit, în mare parte, la timp impozitele și taxele către stat. Totuși, față de aceeași perioada a anului trecut, încasările Fiscului doljean au scăzut cu 43,5 de milioane de lei în iulie, ceea ce reprezintă o scădere cu doar 12% față de luna similară din 2019. Situația nu este alarmantă. Care sunt motivele scăderii veniturilor la buget.

Derulare proiect „Dezvoltarea activitatii in cadrul ROCONIS TRANS CONSTRUCT...

SC ROCONIS TRANS CONSTRUCT SRL, cu sediul în Municipiul Craiova, România, Strada Electroputere, Nr.6, Bloc M47, Ap.5,...