Acasă Bani & Afaceri Discuţii despre pensii, la Radio Sud

Discuţii despre pensii, la Radio Sud

-

În această seară, de la ora 21:00, puteţi urmări pe frecvenţa Radio Sud (97,4 FM), noi informaţii de actualitate despre pensii şi pensionari. Vor fi dezbătute probleme legate de noua lege a pensiilor, de modificările ce vizează actualii şi viitorii pensionari, despre grupele I şi a II-a de muncă existente în trecut, despre pensiile speciale şi despre pensia minimă (indemnizaţia minimă) asigurată prin lege. Vor mai fi prezentate noutăţi despre biletele de tratament care se organizează prin intermediul Casei Judeţene de Pensii Dolj.


Invitata la Economia Sudului, de la Radio Sud, este directoarea Casei Judeţene de Pensii Dolj, Daniela Licu. Puteţi afla date despre cum se calculează punctele de vechime, precum şi despre prevederile care intră în vigioare din 2021. În special, despre cum poate obţine soţul (sau soţia) supravieţuitor un plus de 25% din pensia soţului/soţiei decedate.


Vă aşteptăm pe frecvenţa Radio Sud!

ȘTIRI VIDEO GdS

Liberalii vor Corpul de Control al premierului la SJU Craiova

Liberalii doljeni acuză autorităţile judeţene că nu se preocupă de soarta Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. Într-o conferinţă de presă susţinută duminică,...