11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & Afaceri1.600 de locuri de muncă la Târgul Angajatori de TOP

1.600 de locuri de muncă la Târgul Angajatori de TOP

Profesioniştii cu experienţă, dar şi tinerii absolvenţi şi studenţii au ocazia să-şi găsească un loc de muncă la Târgul Angajatori de TOP, unde, vineri şi sâmbătă, vor fi disponibile circa 1.600 de oportunităţi de carieră, potrivit organizatorilor.
Cele mai multe locuri de muncă oferite la acest eveniment sunt în domeniile IT şi Comunicaţii, Contabilitate, finanţe şi bănci, Inginerie şi Client service.
Târgul va fi găzduit de Sala Palatului din Capitală, iar intrarea se va face pe baza preînregistrării pe portalul www.hipo.ro.
„La această ediţie vom avea oportunităţi atât pentru candidaţi care au între unu şi şapte ani de experienţă, cât şi pentru studenţi şi absolvenţi. De la Senior Analyst, IT Project Manager, Quality Manager şi Manager Accounting,  la programele de internship pentru studenţi, târgul oferă o gamă largă de oportunităţi de carieră, cu o distribuţie echilibrată între joburile pentru seniori şi juniori“, a spus managerul proiectului, Larisa Şerban.
Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Recruitment Solutions, companie specializată în dezvoltarea de soluţii pentru atragerea şi recrutarea de tineri talentaţi din rândul absolvenţilor, tinerilor profesionişti şi specialiştilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU