9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSubaru a dat startul la distracţie

Subaru a dat startul la distracţie

Scar Lines Group (dealer Subaru, Isuzu, Scania) a dat startul vineri la „Subaru Summer Tour“. Organizată în parteneriat cu Magazinul de Muzică, manifestarea constă în zece evenimente – cinci în iunie şi în prima parte a lui iulie, cinci în a doua parte a lunii august şi în septembrie. În cadrul serilor Subaru, participanţii la eveniment au parte de muzică bună şi numeroase premii constând în materiale promoţionale (tricouri, brelocuri, etc.), a doua zi fiind organizat un test drive pentru modelele Subaru.
„Scopul nostru este să facem o altfel de vară pentru oamenii din Craiova. Ideea e să aducem o vară Subaru în Craiova şi să le arătăm că există alternative la toate lucrurile şi că există şi altceva în afară de ceea ce cunosc oamenii că fiind de calitate“, a declarat Radu Bărbulescu, directorul executiv Scar Lines Group.
Evenimentul este şi un bun prilej de a le oferi craiovenilor posibilitatea de a vedea modelele Subaru într-un mediu în care să se distreze. Vineri, de exemplu, participanţii au putut admira modelul Justy, noua Impreza, noul Forester şi ultimele modele din gama Legacy şi Outback (din toamnă, acestea se vor schimba radical).
Pe lângă premiile din serile Subaru, participanţii la eveniment vor avea parte şi de o surpriză. „Pot participa la o tombolă, iar marele câştigător va primi o maşină Subaru pentru un weekend“, a precizat Radu Bărbulescu, care a explicat că extragerea marelui câştigător va avea loc pe 18 septembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII