17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSedinta publica pentru planuri de viitor la Uricani

Sedinta publica pentru planuri de viitor la Uricani

Locuitorii din Uricani sunt chemati in sedinta publica pentru a discuta strategia de dezvoltare pe termen mediu si lung a celui mai vestic oras al Vaii Jiului. Danut Buhaescu, primarul orasului, spune ca e decis sa-si faca planuri numai dupa ce va asculta doleantele locuitorilor, iar sedinta publica este programata in luna ianuarie. „Asa cum am facut dezbateri publice pe tema impozitelor si taxelor locale, tot asa vom face si acum. Consilierii si câtiva oameni care vor putea sa se implice in planurile de viitor ale orasului vor merge in fiecare localitate componenta a orasului si apoi, in sedinta publica, vom dezbate strategia pe care o vom avea de urmat asa incât orasul sa cunoasca dezvoltarea de care are nevoie“, a spus Buhaescu.


Pâna acum, reprezentantii primariei spun ca au incheiat un parteneriat cu o firma care ar urma sa faca proiectul de dezvoltare si ca prioritare sunt introducerea gazului metan, reabilitarea scolilor si a retelei de termoficare. Totul insa va fi supus discutiei cu cetatenii si, dupa aprobarea bugetului pe anul 2007, in sedinta din aceasta luna, vor fi luate deciziile.


Danut Buhaescu spune ca bugetul preconizat pentru 2007 este posibil sa fie chiar mai mic decât cel de anul trecut, motiv pentru care in aceasta saptamâna vor fi purtate discutii cu reprezentantii Consiliului Judetean Hunedoara, pentru a le cere fonduri suplimentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS