9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSmart-ul ForTwo, vedeta in film de Oscar

Smart-ul ForTwo, vedeta in film de Oscar

Nimeni nu contesta ca micutul Smart ForTwo este o masina simpatica, ba chiar si prietenoasa cu buzunarele proprietarilor, dar si cu mediul inconjurator. Motoarele, fie pe benzina, fie diesel, consuma in jur de trei litri la suta de kilometri. Cu toate acestea, masinile ce apartin germanilor de la Mercedes nu se vând foarte bine in Europa.


Potrivit site-ului stiriauto.ro, pentru a-si promova noul Smart ForTwo – lansat in urma cu o luna – angajatii companiei care se ocupa de marketing au facut din masinuta de doua locuri un „invitat al casei“ pe platourile de filmare.


Smart-ul a aparut in toate cronicile filmelor in care a fost folosit, cele mai multe dintre ele având succes la box-office. Intr-una dintre scenele la care a participat, ForTwo si-a aratat chiar si calitatile sportive, ajutându-l pe Tom Hanks sa scape de urmaritori in filmul „Codul lui Da Vinci“.


Cea mai noua pelicula in care va fi folosit Smart-ul aduna numai nume sonore. Filmul se numeste „Un an bun“ si este regizat de Ridley Scott. Personajul principal – un american venit in Europa pentru a revendica o mostenire – este „gladiatorul“ Russel Crowe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS