9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriVolvo produce masini in China

Volvo produce masini in China

Volvo va incepe sa produca masini in China. Dupa cum informeaza site-ul Autoracingdaily.com, compania urmeaza sa realizeze noul model Volvo S30 la o uzina din orasul Chongqing, detinuta de Changan Ford.


„Este un pas foarte important spre o prezenta mai ferma pe piata auto din China. Suntem convinsi ca lansarea modelului S30 in aceasta tara va fi incununata de succes, atât din punct de vedere industrial, cât si comercial“, a declarat Fredrik Arp, presedinte al companiei Volvo, in cadrul unei conferinte de presa sustinute in Beijing.


Potrivit sursei citate, Volvo preconizeaza ca ritmul de productie a noului S30, in Chongqing, va ajunge la 10.000 de masini pe an. Momentan, compania este in urma rivalilor sai in ceea ce priveste vânzarile pe piata auto din China. In 2004, Volvo a vândut doar 3.000 de autovehicule in aceasta tara, care are sanse sa devina a doua piata auto din lume, dupa cea din Statele Unite.


„Productia locala este cheia competitivitatii pe piata din China. Planul nostru prevede o scadere a importurilor cu 25 la suta. In plus, rivalii nostri produc deja noile lor modele la nivel local“, a mai declarat Fredrik Arp. Acesta a mentionat ca productia de masini la nivel local nu presupune o scadere a calitatii produsului finit.


„Un Volvo ramâne un Volvo, indiferent unde este produs. Lucram cu Changan Ford de peste un an si avem siguranta ca lucratorii din uzina lor, in cooperare cu expertii nostri, se vor ridica la nivelul asteptarilor clientilor“, a declarat Fredrik Arp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS