11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCHEVROLET AVEO - pe piata craioveana

CHEVROLET AVEO – pe piata craioveana

Dealerul auto SC RUCOM SA a lansat vineri pe piata automobilistica din Craiova noul model Chevrolet Aveo. La manifestarea desfasurata intr-un cadru festiv au paticipat vicepresedintele consiliului judetean, Constantin Dascalu, dar si reprezentantii marilor banci craiovene si ai firmelor de leasing.


Modelul Aveo este primul produs Chevrolet lansat in Europa, proiectat integral la noul Centru de Proiectare GM din Bupyong, Coreea de Sud. Cu acest prilej, Wayne Brannon, directorul executiv al Chevrolet Europa, a tinut sa transmita prin reprezentantii RUCOM Craiova câteva gânduri: „Marca Chevrolet se afla intr-o permanenta ascensiune. Numarul de exemplare vândute in Europa a crescut cu 25%, in comparatie cu anul precedent. Pentru noul AVEO, expertii Chevrolet prevad peste 35.000 de exemplare vândute in anul 2006“. Proportiile armonioase, noua structura a caroseriei care ridica nivelul de siguranta si confort al pasagerilor, motoarele moderne, care ofera confort deplin pentru sofer, si sistemele dinamice si eficiente de siguranta sunt doar câteva dintre principalele caracteristici ale noului Chevrolet Aveo. Conform directorului de vânzari RUCOM, Doina Rangu, echipa pe care o conduce a obtinut in anul 2005 cele mai bune rezultate din tara.


Noul model Chevrolet lansat pe piata automobilistica craioveana a fost prezentat invitatilor intr-un mod cu totul original de actrita Teatrului craiovean Natasa Raab.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS