10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajÎncepe-ţi povestea cu Evenimente Ideale!

Începe-ţi povestea cu Evenimente Ideale!

Cu toţii ne dorim să transformăm evenimentele importante din viaţa noastră în momente memorabile. Având o experienţă de zece ani în domeniu, Evenimente Ideale este o echipă tânără şi talentată, care pune suflet în organizarea evenimentelor dumneavoastră! Cei peste 40 de artişti care fac parte din echipă sunt gata să transforme orice eveniment – de la nuntă sau botez până la petreceri tematice – într-unul memorabil.

Cel mai important moment din viaţa unor tineri este ziua nunţii, de aceea profesioniştii de la Evenimente Ideale vin în ajutorul mirilor. Fie că este vorba de amenajarea unei întregi locaţii sau a unei săli, a unui spaţiu exterior, a unui colţ special, a unei nunţi cu tematică, Evenimente Ideale vă oferă spre închiriere decoraţiunile şi elementele mult visate. Totodată, pot să condimenteze petrecerea nunţii cu dansuri şi momente artistice de neuitat.

Şi cum în ziua nunţii toată atenţia se concentrează asupra mirilor, chiar şi pe drumul către starea civilă, biserică sau sală, nu trebuie neapărat să închiriaţi o limuzină ca să vă simţiţi deosebiţi, ajunge să amplasaţi un decor pe maşina dumneavoastră. Puteţi descoperi toată gama de servicii şi oferte de care beneficiaţi alături de Evenimente Ideale participând la cea de-a X-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever“, care se va desfăşura începând de vineri, 1 martie, până duminică, 3 martie 2019, la Centrul Multifuncțional din Craiova.

 

„Combinând ideile şi dorinţele dumneavoastră cu originalitatea, creativitatea şi profesionalismul nostru, aveţi garanţia unui eveniment unic şi deosebit. Pentru noi, satisfacţia clienţilor este o prioritate şi dorim ca fiecare persoană şi firmă care intră în contact cu noi să aibă parte de o experienţă de neuitat“, spun membrii echipei Evenimente Ideale.

Alegerea de a colabora cu o firmă specializată în organizare de evenimente îţi va oferi garanţia că evenimentul tău va fi cu adevărat o poveste. Începe-ţi povestea cu Evenimente Ideale!
Contactează Evenimente Ideale pe pagina de Facebook sau pe unul din site-urile: www.evenimenteideale.ro; www.animatoripetrecericopiicraiova.ro sau www.casutaursitoarelor.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS