Top 5 sfaturi pentru a deveni un jucător de succes

Autori


Ați auzit despre jucători la cazinou care au devenit bogați într-o noapte sau de la o singură învârtire? Aceasta este pură întâmplare! Ca să deveniți un jucător bun și să puteți câștiga din jocurile de noroc, aveți nevoie de mai mult decât simplu noroc. Nici Bill Benter, care a fost un geniu al matematicii, nici Edward Throp, care stăpânea arta număratului cărților cu desăvârșire, nici Zeljko Rsnogsjec – regele Blackjack-ului, nu și-au câștigat averea de la o singură mână sau de la un pariu, făcut la întâmplare. Dacă vă fascinează povestea lor, precum și multe alte informații interesante din lumea jocurilor de noroc, puteți citi pe site-ul www.cazinoonline.com/blog. Dar înainte să treceți către jocul profesionist este bine să citiți care sunt cele 5 reguli de bază pe care fiecare dintre jucătorii profesioniști nu le va încălca niciodată.

1. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să alegeți jocul care vă aduce cea mai mare satisfacție. Este inutil să încercați să deveniți un jucător de succes la toate jocurile de cazinou. Acest lucru o să vă distragă atenția! Nu o să puteți acorda fiecărui joc atenția pe care o merită. Dacă vă plac jocurile strategice, atunci vă puteți îndrepta către Blacjack sau Poker. Ruleta este pentru iubitorii de adrenalină, dar și acolo se pot realiza câștiguri mari, dacă respectați o strategie bine pusă la punct.

2. După ce ați descoperit jocul preferat, urmează să vă creați o strategie. Această poate să fie o strategie personală, creată în baza studiilor pe care le aveți sau puteți încerca să combinați mai multe sisteme de joc, ce pot fi găsite pe internet. Gândiți-vă bine și studiați toate informațiile pe care le puteți găși. Există sisteme cu pariuri crescătoare sau descrescătoare, strategii de renunțare după un anumit număr de pierderi sau sisteme de dublare după pierdere. Trebuie să stabiliți o strategie și s-o respectați strict.

3. Toți jucătorii profesioniști, din când în când, suportă pierderi. De aceea, este foarte util să vă țineți în evidență câștigurile și pierderile. Un pix și o foaie sunt instrumentele necesare când vă așezați la masă de joc. Pentru fiecare pariu efectuat notați rezultatul. Așa o să puteți urmări dacă aveți progres sau dacă strategia nu funcționează. În acest mod o să vă țineți și bugetul sub control.

4. Rămâneți concentrați și nu permiteți nimenănui să vă distragă atenția de la joc. Trebuie să vă controlați și să vă stăpâniți emoțiile. Gândiți-vă numai la joc! Închideți telefonul mobil! O convorbire telefonică sau un mesaj în acest moment vă poate costa scump. Nu uitați că trebuie să vă relaxați, de aceea luați pauze dese și așa o să reușiți să rămâneți dedicat jocului. Niciodată nu consumați alcool în timp ce jucați!

5. Fiecare jucător profesionist o să vă spună că secretul succesului este să știți când să vă opriți. Dacă ați reușit să obțineți două sau trei câștiguri mari consecutive este timpul să vă opriți! Luați jetoanele și mergeți acasă! Cu cât jucați mai mult, cu atât cotele se vor înclina în favoarea Casei. La un joc de lungă durată Casa întotdeauna va câștiga. Niciodată nu încercați să recuperați pierderile cu pariuri mai mari. Dacă porniți pe acest drum cu siguranță veți pierde tot. Sentimentul pierderii nu este deloc plăcut, dar trebuie să vă obişnuiţi cu el. Toți dorim o mână puternică sau o rundă la ruletă care ne va plăti câștigul 35/1, dar acestea se întâmpla rar. Pierderile sunt inevitabile și trebuie să învățați să le suportați. Acestea fac parte din joc!

Puteam continua cu sfaturile jucătorilor profesioniști, dar ne-am oprit la cele mai importante. Jocurile de noroc reprezintă un risc, așa că trebuie să fiți dispuși să vi-l asumați. Dacă ați urmărit strict o strategie și ați fost disciplinați, poate că acest risc o să merite. Dar până ajungeți la nivel de jucător profesionist trebuie să exersați mult. Pe net puteți găsi multe jocuri în varianta gratuită care o să vă permită să vă dezvoltați abilitățile și să vă încercați strategiile, înainte să intrați în jocul adevărat împotriva unui dealer.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 20 aprilie 2019

Actualitate

» Valcea: Accident cu victime in comuna Orlesti
» Un tren privat de marfă a deraiat între staţiile Năvodari şi Constanţa
» Cum profită Guvernul de cea mai mare inflație din Europa. Cifrele unui tablou economic sumbru
» Daea anunţă amenzi de cel puţin 2 milioane de euro pentru companiile care practică dubla calitate a produselor
» BOR: Slujba consacrată sărbătorii de Sfântul Gheorghe se mută de pe 23 aprilie în a doua zi de Paşti
» Fotografia devenită virala, după incendiul de la Catedrala Notre-Dame: Cei doi protagonişti au fost găsiţi
» Valcea: Accident la Caineni
» Valcea: Se circula pe un singur sens la Gura Vaii si Budesti
» Încă o viaţă pierdută pentru un selfie. O tânără a murit electrocutată pe un vagon de tren
» Festivalul florilor la Timisoara: Umbre colorate, demonstraţii florale şi „Aleea fericirii” pot fi admirate in centrul orasului
» Record: 17 milioane de turişti, pe câmpurile de flori olandeze
» Maine se serbeaza Ziua Mondiala a Circului
» Documentar. 180 de ani de la nasterea lui Carol I, domnitor si rege al Romaniei
» Carnea de porc şi de pasăre se scumpește din nou, cu 30-40%
» Intre 2014-2018, la DNA au fost aproape 1.500 de dosare vizând peste 2.000 de magistraţi
» Acţiune de amploare a Poliţiei Române: Sute de radare in toata tara si peste 10.000 de poliţişti vor fi prezenţi în stradă de Florii

Dolj

» Craiova (GALERIE FOTO): Show cu motoare turate la Centrul Multifuncțional

Sport

» Fotbal / Vali Mihăilă: Sunt fericit pentru acest gol
» Fotbal / Bancu: Data viitoare voi bate eu penaltiul!
» Fotbal / Concluziile lui Costel Enache și Corneliu Papură după Astra – „U“ Craiova, scor 0-1
» Fotbal / Victorie obținută cu forcepsul la Giurgiu. Papură a debutat cu bine
» Fotbal / Programe, clasamente, rezultate (19-22 aprilie)

Bani & Afaceri

» Bănci si IFN-uri amendate pentru raportări abuzive la Biroul de Credite

Top