Top 5 sfaturi pentru a deveni un jucător de succes

Autori


Ați auzit despre jucători la cazinou care au devenit bogați într-o noapte sau de la o singură învârtire? Aceasta este pură întâmplare! Ca să deveniți un jucător bun și să puteți câștiga din jocurile de noroc, aveți nevoie de mai mult decât simplu noroc. Nici Bill Benter, care a fost un geniu al matematicii, nici Edward Throp, care stăpânea arta număratului cărților cu desăvârșire, nici Zeljko Rsnogsjec – regele Blackjack-ului, nu și-au câștigat averea de la o singură mână sau de la un pariu, făcut la întâmplare. Dacă vă fascinează povestea lor, precum și multe alte informații interesante din lumea jocurilor de noroc, puteți citi pe site-ul www.cazinoonline.com/blog. Dar înainte să treceți către jocul profesionist este bine să citiți care sunt cele 5 reguli de bază pe care fiecare dintre jucătorii profesioniști nu le va încălca niciodată.

1. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să alegeți jocul care vă aduce cea mai mare satisfacție. Este inutil să încercați să deveniți un jucător de succes la toate jocurile de cazinou. Acest lucru o să vă distragă atenția! Nu o să puteți acorda fiecărui joc atenția pe care o merită. Dacă vă plac jocurile strategice, atunci vă puteți îndrepta către Blacjack sau Poker. Ruleta este pentru iubitorii de adrenalină, dar și acolo se pot realiza câștiguri mari, dacă respectați o strategie bine pusă la punct.

2. După ce ați descoperit jocul preferat, urmează să vă creați o strategie. Această poate să fie o strategie personală, creată în baza studiilor pe care le aveți sau puteți încerca să combinați mai multe sisteme de joc, ce pot fi găsite pe internet. Gândiți-vă bine și studiați toate informațiile pe care le puteți găși. Există sisteme cu pariuri crescătoare sau descrescătoare, strategii de renunțare după un anumit număr de pierderi sau sisteme de dublare după pierdere. Trebuie să stabiliți o strategie și s-o respectați strict.

3. Toți jucătorii profesioniști, din când în când, suportă pierderi. De aceea, este foarte util să vă țineți în evidență câștigurile și pierderile. Un pix și o foaie sunt instrumentele necesare când vă așezați la masă de joc. Pentru fiecare pariu efectuat notați rezultatul. Așa o să puteți urmări dacă aveți progres sau dacă strategia nu funcționează. În acest mod o să vă țineți și bugetul sub control.

4. Rămâneți concentrați și nu permiteți nimenănui să vă distragă atenția de la joc. Trebuie să vă controlați și să vă stăpâniți emoțiile. Gândiți-vă numai la joc! Închideți telefonul mobil! O convorbire telefonică sau un mesaj în acest moment vă poate costa scump. Nu uitați că trebuie să vă relaxați, de aceea luați pauze dese și așa o să reușiți să rămâneți dedicat jocului. Niciodată nu consumați alcool în timp ce jucați!

5. Fiecare jucător profesionist o să vă spună că secretul succesului este să știți când să vă opriți. Dacă ați reușit să obțineți două sau trei câștiguri mari consecutive este timpul să vă opriți! Luați jetoanele și mergeți acasă! Cu cât jucați mai mult, cu atât cotele se vor înclina în favoarea Casei. La un joc de lungă durată Casa întotdeauna va câștiga. Niciodată nu încercați să recuperați pierderile cu pariuri mai mari. Dacă porniți pe acest drum cu siguranță veți pierde tot. Sentimentul pierderii nu este deloc plăcut, dar trebuie să vă obişnuiţi cu el. Toți dorim o mână puternică sau o rundă la ruletă care ne va plăti câștigul 35/1, dar acestea se întâmpla rar. Pierderile sunt inevitabile și trebuie să învățați să le suportați. Acestea fac parte din joc!

Puteam continua cu sfaturile jucătorilor profesioniști, dar ne-am oprit la cele mai importante. Jocurile de noroc reprezintă un risc, așa că trebuie să fiți dispuși să vi-l asumați. Dacă ați urmărit strict o strategie și ați fost disciplinați, poate că acest risc o să merite. Dar până ajungeți la nivel de jucător profesionist trebuie să exersați mult. Pe net puteți găsi multe jocuri în varianta gratuită care o să vă permită să vă dezvoltați abilitățile și să vă încercați strategiile, înainte să intrați în jocul adevărat împotriva unui dealer.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 21 februarie 2019

Publireportaj

» Încheiere proiect „Dezvoltarea firmei SC BETON LOGISTIC SRL”

Local

» Focare de varicelă în şcoli din Olt
» Instructor auto trimis în judecată pentru trafic de influență

Dolj

» „Impresie“, acuzat de ultraj asupra unei agente de la Penitenciarul Pelendava
» Gropile de pe străzile Craiovei „se ţin scai“ de şoferi (GALERIE FOTO)
» Condamnat pentru mai multe infracţiuni rutiere, extrădat din Germania
» Scandal la Liceul „Trişcu“: Două fetiţe se ceartă, apoi intervin părinţii şi procurorii
» Întreruperi energie electrică de mâine

Gorj

» 85 de cupluri, prezente astăzi la „Nunta de Aur“, în Târgu Jiu
» 1.400 de semnături pentru montarea unei bariere la trecerea de cale ferată de la fosta Avicola
» Angajări la fabrica de centuri de siguranţă de la Rovinari
» Primarul din Târgu Jiu cere mai multe investiţii în reţeaua de apă şi canal
» Se depun cererile pentru acordarea ajutorului de minimis la lână
» Doar 20% dintre concesionarii din Rânca au contracte de salubritate
» Angajații primăriei au donat cărți pentru minibibliotecile stradale din Rovinari

Sport

» Volei (m) / Victorie oportună pentru craioveni
» Daniel Mogoşanu caută soluţii în Bănie pentru Turneul de Elită
» Oltenii o „ajută“ pe FCSB să-şi mărească media de spectatori
» Vasile Florea: „Proiectul nostru este renaşterea tenisului de masă“
» Fotbal / Liga Europa, şaisprezecimi – retur

Sanatate

» Remedii pentru durerile de spate
» Beneficiile morcovului pentru sănătate

Educatie

» Încep înscrierile la clasa pregătitoare
» ISJ Dolj: Elevii vor susţine în luna martie simularea examenelor naţionale
» Consiliul Elevilor Dolj cere managerilor de şcoli să corecteze regulamentele interne

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top