10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDestinaţii turistice pentru o vacanţă ideală

Destinaţii turistice pentru o vacanţă ideală


Dubai, Israel, Iordania sau Madrid sunt destinaţiile vedetă pentru toamna aceasta. Alegerea locului potrivit pentru o vacanţă de neuitat nu este întotdeauna uşoară. Însă, cu ajutorul unei agenţii de turism visele devin imediat vacanţe.

Pelerinaj pe drumurile Creştinătăţii

Recomandările agenţiei Touropa pentru toamna aceasta sunt: un sejur în paradisul deşertului – Dubai, o călătorie de neuitat pe drumurile creştinătăţii în Israel/Iordania sau o vacanţă de vis în capitala Spaniei.”Pentru perioada 20 – 27 septembrie le oferim celor care vor să descopere frumuseţile Dubaiului, un pachet la doar 599 euro/persoană. Serviciile incluse sunt: biletul de avion, 7 nopţi de cazare cu mic dejun, la hotel de 3 stele şi taxele de aeroport”, a spus Cristian Grigorie, reprezentantul agenţiei de turism Touropa.
Şi pentru octombrie oferta este la fel de tentantă. Plecare cu avion din Craiova către Israel / Iordania pentru un sejur de 7 nopţi, la un hotel de 3 stele. Bonus, toate intrările la obiectivele din program sunt incluse. Totul la tariful de 795 de euro de persoană.
Cei care vor să aibă parte de o vacanţă în perioada 17 – 20 noiembrie pot să viziteze capitala Spaniei. „Oferta include plecare din Craiova către Madrid, cu bilet de avion dus-întors, taxe de aeroport, tur pietonal cu ghid şi cazare la un hotel de trei stele. Costurile sunt de 329 euro/persoană”, a adăugat reprezentantul agenţiei de turism.
Pentru ca vacanţa să fie unul dintre cele mai frumoase momente ale anului este bine să fie organizată cu mult timp înainte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS