17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMobila rafinată are un nou nume: Chic Maison

Mobila rafinată are un nou nume: Chic Maison

Ieri-seară a avut loc inaugurarea oficială a celui mai nou şi original showroom de mobilă chic din Craiova. Este vorba de Chic Maison, un proiect marca Pentamob şi Charisma, branduri cu tradiţie în arta mobilierului şi a decoraţiunilor.
Pe strada Rovinari, la numărul 19, pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, Chic Maison îi aşteaptă pe iubitorii rafinatului stil clasic, dar şi pe cei care preferă utilitatea liniilor moderne, cu mobilă din lemn masiv şi MDF vopsit, expusă tematic, pe principalele zone care alcătuiesc un cămin: living, bucătărie sau dormitor.
„Am gândit acest showroom pentru clienţii care apreciază lemnul şi calitatea nobilă a acestuia“, a spus Dragoş Ruptureanu, managerul general. „Sunt produse deosebite, originale, durabile pentru generaţii. Chic Maison este un magazin de fabrică în care urmărim să oferim o soluţie completă pentru cei care doresc să îşi amenajeze casa, de la mobilă până la decoraţiuni“. Chic Maison, spune managerul firmei, a fost gândit ca un concept unic pe piaţa din Craiova, care să le ofere iubitorilor de frumos alternative deosebite pentru transformarea casei într-un cămin. Folosind lemn masiv, ce respectă standarde europene de calitate, mobilierul creat în fabrica proprie poate fi realizat pe dimensiunile dorite de client. Datorită utilajelor performante şi echipei de tâmplari cu experienţă de peste 15 ani, se pot aborda soluţii constructive, chiar dacă realizarea implică un grad mai mare de dificultate, precum elementele de lemn curbat.
Mobilierul este lucrat cu grijă, combinând tendinţele moderne, actuale, cu eleganţa nemuritoare a clasicului. Realizarea pieselor de mobilier este executată 100% în Craiova, iar următoarele colecţii se vor bucura de sprijinul unor designeri şi arhitecţi locali.
„Prezenţa la cele mai importante târguri de profil din Milano, Frankfurt şi Istanbul ne oferă certitudinea că trendul la care se aliniază atât piesele de mobilier, cât şi cele de decoraţiuni propuse în cadrul showroom-ului Chic Maison este unul european. Prin brandurile Charisma şi Pentamob, am cumulat 15 ani de experienţă în domeniu, experienţă pe care o exploatăm cât mai productiv pentru ca oamenii să găsească în showroom-ul Chic Maison tot ceea ce caută“, a adăugat Dragoş Ruptureanu.
Puteţi găsi Chic Maison şi pe Facebook – www.facebook.com/chicmaisoncraiova sau pe pagina www.chicmaison.eu
Orar funcţionare: luni-vineri: 11.30 – 19.00; sâmbătă: 9.00 – 17.00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS