12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaConferința Teologică 'Cămara cuvintelor lui Dumnezeu' la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova

Conferința Teologică ‘Cămara cuvintelor lui Dumnezeu’ la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova

Conferința specială intitulată „Cămara cuvintelor lui Dumnezeu” are loc marți, 28 noiembrie, la Sala de Festivități a Facultății de Teologie, începând cu ora 16.00.

Conferința este organizată de :

Prelegerea va fi susținută de Înaltpreasfințitul Părinte Acad. dr. Irineu Ion Popa, arhiepiscopul Craiovei și mitropolitul Olteniei. Aceasta reprezintă prima dintr-o serie de conferințe teologice dedicate spiritualității ortodoxe și dialogului religios. Evenimentul este destinat atât celor interesați de gândirea mistică a Răsăritului, cât și pasionaților de subtilitățile teologhisirii.

Conferințele Synaxis au fost concepute pentru a evidenția frumusețea culturii teologice în general și pentru a surprinde capacitatea înnoitoare a tradiției creștine. Acestea oferă oportunitatea de a participa la prelegeri academice susținute de personalități marcante în domeniul teologiei și de a experimenta evenimente care promovează autori de referință. Totodată, participanții vor avea șansa de a se retrage spiritual în așezăminte monahale din cadrul Mitropoliei Olteniei.

Proiectul este coordonat de către pr. lect. dr. Mihai Ciurea și pr. lect. dr. Lucian Zenoviu Bot. Pregătiți-vă să explorați adâncimile teologice și să vă îmbogățiți cunoștințele spirituale într-un cadru dedicat înțelegerii și promovării tradiției creștine.

Citește și: Sean ‘Diddy’ Combs dat în judecată pentru presupusă agresiune sexuală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS