17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaCraiova: Fun in Summer la Biblioteca „Aman“

Craiova: Fun in Summer la Biblioteca „Aman“

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează, în intervalul iulie-august, proiectul educațional „Fun in Summer”.

Ca și în anii precedenți, Fun in Summer cuprinde cursuri și ateliere gratuite desfășurate de bibliotecarele Mădălina Băileșteanu, Sofia Cercel și Carmen Tică, coordonatoare ale American Corner Craiova, de lect. univ. dr. Ana-Maria Demetrian și de voluntarii Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

Activitățile se adresează elevilor din ciclul gimnazial (clasele V-VIII) – cluburile de engleză și de spaniolă, Makerspace și Movie Time – și se desfășoară săptămânal, în regim online, după cum urmează:

  • Marți: „Makerspace” (10:00-11:00);
  • Miercuri: „English Club” (10:00-11:00);
  • Joi: „Spanish Club” (10:00-11:00);

Suplimentar față de aceste activități, în intervalul 3-27 august, elevii de liceu (clasele IX-XII) sunt invitați să se înscrie și să participe la atelierul „English for BAC”, care se desfășoară în fiecare zi de marți și de joi a intervalului, între orele 10:00-12:30.

În vederea înscrierii, cei interesați sunt invitați să contacteze Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” prin:

  • e-mail, până la data de 30 iunie, la adresa [email protected].
  • telefon, până la data de 2 iulie, la numărul 0251 532 267, interior 110, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-15.00.

Atât prin e-mail, cât și telefonic, participanții sunt invitați să ofere informații despre cursul ales, numărul personal de telefon, vârstă, nume, școala și clasa unde învață. Numărul de locuri disponibile este limitat.

Începând de vineri, 9 iulie, și până în ultima zi de vineri a lunii august, 28, craiovenii de toate vârstele sunt invitați să participe la „Movie Time”. Este singura activitate săptămânală a proiectului ce nu necesită înscriere și care se va desfășura în aer liber, în curtea bibliotecii, în fiecare zi de vineri a intervalului, între orele 21:00-23:00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS