16.7 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCultura„Totul se transformă“ pe scena Naționalului craiovean

„Totul se transformă“ pe scena Naționalului craiovean

Spectacolul „Totul se transformă“, programat inițial pe data de 13 aprilie, va ajunge pentru prima oară în faţa publicului din Craiova, în cadrul turneului naţional care începe chiar pe scena Teatrului Naţional „Marin Sorescu“, pe 24 mai 2021.

Spectatorii craioveni vor avea ocazia să îi aplaude pe Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Vlad Zamfirescu şi Mircea Rusu în această producţie spumoasă şi spectaculoasă, luni 24 mai, de la ora 19.00. Bilete se pot achiziţiona de la agenţia teatrală şi de pe Ticketstore.roBLT.roCortina-ag.ro,  iar cele achiziționate anterior rămân valabile.

Pentru acces nu este necesar certificatul de vaccinare ori un text negativ.  

Despre „Totul se transformă”

Povestea regizată de Vlad Zamfirescu pe un text de Alexandru Popa zugrăvește cu umor si vervă o serie de tablouri decupate dintr-o realitate altfel decât cea pe care o știm de-o viață. Oricine se poate regăsi într-unul din cele 4 personaje, își poate identifica gândurile ori reacțiile, sau se pot recunoaște într-una din situațiile pe care eroii le traversează. Construit pe filonul empatiei, textul are un haz molipsitor, pigmentat cu câteva replici ce dau de gândit.  

O radiografie a relațiilor interumane, într-o situație de criză, dar si fină analiză a relațiilor de cuplu, sau a relației părinte-copil, piesa pune în lumină tendința de auto-izolare ce are ca mijloc agregant frica de orice: de boală, de singurătate, de necunoscut. Decupată dintr-o realitatea atipică, piesa ne face să înțelegem că libertatea vine cu prețul acceptării și că adesea în viața ne apropiem doar după ce ne-am înstrăinat. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS