6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaTeatrul Colibri Craiova prezintă spectacole de animație pentru publicul adult

Teatrul Colibri Craiova prezintă spectacole de animație pentru publicul adult


Teatrul Colibri Craiova va prezenta cea mai recentă premieră a sa, spectacolul Chirița în Iași, după Vasile Alecsandri, spectacol eveniment, atipic și provocator, ce se adresează unui public de peste 10 ani.
Spectacolul Chirița în Iași, în regia lui Beczásy Balázs Áron, este programat vineri, 11 octombrie, ora 19.00, pe scena Teatrului Colibri, în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Festivalului Internațional Elena Teodorini, organizat de Opera Română Craiova.
Spectacolul durează 70 de minute.

Spectacolul craiovean pe scena de la Cluj

Cinci zile mai târziu, miercuri, 16 octombrie, spectacolul Chirița în Iași va putea fi văzut la Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete „Puck“ – ediția 18, organizat de Teatrul de Păpuși „Puck“ din Cluj-Napoca.

Chiriţa în Iaşi, un spectacol pentru publicul adult


Pentru Colibri este a doua participare din acest an la festivaluri în Cluj, prima fiind cea din 14 septembrie, la WonderPUCK Street Festival – ediția a III-a unde, la invitația Teatrului Puck, a prezentat publicului spectacolul De-a capra cu trei iezi.
Chirița în Iași, după Vasile Alecsandri, a intrat în repertoriul Teatrului Colibri în aprilie 2019.
Spectacolul plasează celebra piesă a lui Alecsandri în spațiu și timp nedeterminate, în care ne regăsim și acum, în contemporaneitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS