23.4 C
Craiova
luni, 6 iulie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Cultura Teatrul Colibri Craiova prezintă spectacole de animație pentru publicul adult

Teatrul Colibri Craiova prezintă spectacole de animație pentru publicul adult


Teatrul Colibri Craiova va prezenta cea mai recentă premieră a sa, spectacolul Chirița în Iași, după Vasile Alecsandri, spectacol eveniment, atipic și provocator, ce se adresează unui public de peste 10 ani.
Spectacolul Chirița în Iași, în regia lui Beczásy Balázs Áron, este programat vineri, 11 octombrie, ora 19.00, pe scena Teatrului Colibri, în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Festivalului Internațional Elena Teodorini, organizat de Opera Română Craiova.
Spectacolul durează 70 de minute.

Spectacolul craiovean pe scena de la Cluj

Cinci zile mai târziu, miercuri, 16 octombrie, spectacolul Chirița în Iași va putea fi văzut la Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete „Puck“ – ediția 18, organizat de Teatrul de Păpuși „Puck“ din Cluj-Napoca.

Chiriţa în Iaşi, un spectacol pentru publicul adult


Pentru Colibri este a doua participare din acest an la festivaluri în Cluj, prima fiind cea din 14 septembrie, la WonderPUCK Street Festival – ediția a III-a unde, la invitația Teatrului Puck, a prezentat publicului spectacolul De-a capra cu trei iezi.
Chirița în Iași, după Vasile Alecsandri, a intrat în repertoriul Teatrului Colibri în aprilie 2019.
Spectacolul plasează celebra piesă a lui Alecsandri în spațiu și timp nedeterminate, în care ne regăsim și acum, în contemporaneitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce averi au oamenii care conduc Craiova

Consilierii municipali și principalii directori din primărie...

ȘTIRI GdS

China emite o alertă sanitară pentru ciuma bubonică

Autorităţile chineze au emis un avertisment cu privire la ciumabubonică şi au interzis consumul anumitor animale după ce un caz suspect a fost...

Accident mortal în Ialomița între un autocar și o...

Un autocar în care se aflau pasageri a fost implicat luni dimineața într-un accident de circulație produs pe DJ 201, între localitățile...

Scandal cu geamuri sparte între două familii de romi...

Mascații gorjeni au intervenit duminică pentru a aplana un scandal izbucnit între două familii de rromi din localitatea Peșteana Jiu.

India, locul 3 în topul țărilor cu cele mai...

India a raportat, duminică, aproape 24.000 de noi cazuri de COVID-19 şi a devenit a treia ţară din lume în privinţa numărului...

Vâlcea: Restricții de circulație pe DN 7

Inspectoratul de Poliție Județean a anuțat că astăzi vor fi restricții de circulație pe DN 7, pentru efectuarea de lucrări. Restricțiile de...

Un doljean a intrat cu autoturismul într-un stâlp de...

Un doljean de 24 de ani a fost rănit, în această dimineață, după ce mașina în care se afla a intrat într-un...