16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateZeci de muncitori, prinși sub o clădire prăbușită în Africa de Sud

Zeci de muncitori, prinși sub o clădire prăbușită în Africa de Sud

Aproximativ 47 de muncitori sunt prinși sub dărâmături după ce o clădire în construcție s-a prăbușit luni după-amiază în orașul George din Africa de Sud, informează G4Media.

„O echipă de aproximativ 70 de persoane se afla pe șantier în momentul prăbușirii” clădirii în construcție, a precizat primăria. Dintre acestea, 22 de persoane au fost spitalizate. Nu au fost oferite alte informații despre starea celor aproximativ 47 de persoane aflate sub dărâmături.

Mario Ferreira, purtător de cuvânt al ONG-ului Gift of the Givers, prezent la locul accidentului, a declarat pentru AFP că salvatorii au „comunicat cu unele dintre persoanele aflate sub dărâmături”. Clădirea de cinci etaje, care includea și o parcare subterană, s-a prăbușit din motive care nu au fost încă stabilite.

Fotografiile publicate de municipalitate arată un șantier aplatizat, unde sunt prezente numeroase servicii de urgență. Potrivit lui Mario Ferreira, unele dintre persoanele evacuate sunt „grav rănite”.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis face o vizită în SUA cu ocazia împlinirii a 20 de ani de când România a aderat la NATO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS