16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateReţinut după ce a dat foc unei maşini, iar incendiul s-a extins la alte două

Reţinut după ce a dat foc unei maşini, iar incendiul s-a extins la alte două

Un tânăr de 28 de ani a dat foc unei maşini, iar incendiul s-a extins la alte două autovehicule. Joi el a fost depistat de poliţişti la Chiajna, acolo unde locuia fără forme legale. Afost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

„Poliţistii din Chitilia au fost sesizaţi pe 29 martie, în jurul orei 03:13, cu privire la faptul că, pe strada Luceafărului din Chiajna a izbucnit un incendiu la un autovehicul şi s-a extins la alte două autovehicule. (…) În urma primelor verificări, efectuate atât de către poliţiştii din Chitila, cât şi de pompierii militari, au rezultat indicii cu privire la faptul că, sursa producerii incendiului ar fi una externă”, a transmis IPJ Ilfov, potrivit News.ro.

Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe autorul incendiului

Joi, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe autorul incendiului. „Poliţiştii de investigaţii criminale din Chitila au identificat persoana bănuită de comiterea faptei de distrugere (prin incendiere), în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 28 de ani. La aceeaşi dată, în urma activităţilor investigativ- operative, poliţiştii din Chitila l-au depistat pe bărbatul respectiv, în zona imobilului din Chiajna, unde ar locui fără forme legale”, a mai precizat IPJ Ilfov.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei Orasului Chitila pentru cercetări. În urma audierilor, poliţiştii au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore. Bărbatul urmează să fie prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri privind măsurile preventive. El este cercetat pentru distrugere prin incendiere.

Citește şi: Două fetițe, înjunghiate în apropierea școlii în Strasbourg

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS