12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞofer anchetat după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, să facă testele pentru alcool şi droguri şi recoltarea probelor de sânge

Şofer anchetat după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, să facă testele pentru alcool şi droguri şi recoltarea probelor de sânge

Un şofer este anchetat după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştii constănțanţeni. După ce a fost urmărit și oprit, el a refuzat să fie testat pentru consum de alcool şi droguri. Iar câns a fost dus la spital, nu a vrut să îi fie recoltate probe de sânge, scrie News.ro.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii au făcut semnal de oprire şoferului unui autoturism care se deplasa pe şoseaua Constanţei, în comuna Cumpăna. 

“Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului, continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, interceptând autoturismul la intersecţia cu şoseaua Mangaliei, în municipiul Constanţa. S-a procedat la legitimarea şi identificarea conducătorului auto, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 29 de ani”, au afirmat poliţiştii.

Ei au precizat că bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi cu cel antidrog. Apoi a fost dus la o unitate medicală, unde a refuzat să îi fie recoltate probe biologice.  

Bărbatul este cercetat pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

Citește și: SUA au autorizat primul tratament pentru fibroza ficatului, boală strâns legată de obezitate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS