14.2 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânărul care a agresat sexual o fată și a împins-o din autobuz, reținut după ce s-a predat

Tânărul care a agresat sexual o fată și a împins-o din autobuz, reținut după ce s-a predat

Tânărul care a agresat sexual o fată și a împins-o din autobuz s-a predat sâmbătă. El a fost reținut de polițiști după audiere.

„Bărbatul în cauză, de 26 de ani, care locuieşte fără forme legale pe raza municipiului Piteşti, a fost audiat. În cursul acestei zile, după administrarea de probatoriu, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Tânărul s-a prezentat vineri seară pentru a fi audiat, după ce poliţiştii făcuseră anterior publice imagini cu incidentul produs în luna ianuarie.

„Poliţiştii de investigaţii criminale piteşteni desfăşoară verificări pentru identificarea unui tânăr (…) care, în ziua de duminică, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 14,00, ar fi atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei staţii pentru mijloace de transport în comun de pe bulevardul Petrochimiştilor din municipiul Piteşti. Ulterior, cel în cauză ar fi împins-o pe tânără dintr-un autobuz, în care acesta s-a urcat împreună cu alţi patru tineri care îl însoţeau, determinând căderea acesteia, în împrejurarea în care persoana vătămată ar fi transmis că va suna la Poliţie”, anunţaseră reprezentanţii IPJ Argeş.

Suspectul, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi loviri sau alte violenţe, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat duminică la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citeşte şi: Patru răniți după o ciocnire frontală între două autoturisme pe DN 11

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS