20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescentă gravidă fugită dintr-un centru de plasament, găsită inconștientă pe peronul gării

Adolescentă gravidă fugită dintr-un centru de plasament, găsită inconștientă pe peronul gării

O adolescentă, de 14 ani, din Vaslui, a fost găsită inconștientă pe peronul gării duminică noaptea, 25 februarie. Minora este însărcinată și fugise în ziua respectivă din centrul de plasament, împreună cu două colege.

Toate trei ar fi consumat alcool, iar celei însărcinate i s-a făcut rău. Un echipaj de ambulanță i-a oferit primele îngrijiri la fața locului, iar apoi a transferat-o la spitalul județean.

Potrivit reprezentanților Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), acum este în afara oricărui pericol și a fost inclusă într-un program de consiliere psihologică, conform Realitatea.

Cele trei minore, cu vârste între 14 și 17 ani, au plecat de la centru sâmbătă, 24 februarie. Polițiștii vasluieni le-au depistat și le-au dus înapoi la centru. Câteva ore mai târziu, adolescentele au plecat din nou.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru act sexual cu un minor. Nu se știe cu cine a rămas însărcinată fata de 14 ani.

Citește și: Un pacient care a vrut să evadeze din spital cu cearşafuri legate de pat a căzut de la etajul 4

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS