20.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate2.500 de lei amendă pentru un şofer care a oprit pe trecerea pentru pietoni și apoi s-a certat cu polițiștii

2.500 de lei amendă pentru un şofer care a oprit pe trecerea pentru pietoni și apoi s-a certat cu polițiștii

Un şofer din Ploieşti a primit amenzi de aproape 2.500 de lei, după ce a devenit recalcitrant cu poliţiştii care i-au spus că îl vor amenda pentru că oprise autovehiculul pe o trecere de pietoni. Bărbatul a fost amendat şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, scrie News.ro.

Incidentul  a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Ploieşti. Poliţiştii rutieri au observat un autoturism oprit neregulamentar, pe trecerea pentru pietoni. Au cerut documentele şoferului care se afla la volan, constatând că are 45 de ani şi este din Ploieşti.

Acestuia i s-a adus la cunoştinţă că va fi sancţionat contravenţional pentru oprire neregulamentară. A devenit recalcitrant, a țipat și și i-a înjurat pe polițiști, deranjând astfel ordinea şi liniştea publică în zonă. 

Şoferul a fost amendat pentru oprire neregulamentară, pentru adresarea de expresii şi cuvinte jignitoare şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acum bărbatul are de plătit amenzi în valoare totală de 2.495 de lei.

Tot săptămâna aceasta, o şoferiţă a fost amendată cu 2.490 de lei după ce a staţionat pe trecerea de pietoni din faţa unui liceu din Arad. Femeia i-a reclamat la 112 pe poliţişti că vor să o amendeze şi să-i ia carnetul. Ea refuzase să mute maşina şi să prezinte actele la control.

Citeşte şi: Viceprimăriţa un comune, reţinută pentru că a folosit o diplomă de studii falsă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS