12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat s-a spânzurat după ce nevasta lui a plecat cu unul dintre cei patru copii

Un bărbat s-a spânzurat după ce nevasta lui a plecat cu unul dintre cei patru copii

Un bărbat din comuna ieșeană Roșcani a fost găsit spânzurat de un copac din curtea casei. Rudele spun că bărbatul avea probleme în căsnicie și că asta l-ar fi împins la gestul extrem, potrivit BZI.ro.

Gheorghiță avea 30 de ani și consătenii spun că era un băiat muncitor și bun. Se cunoștea cu soția lui din adolescență și aveau împreună patru copii. Cel mai mic a împlinit un an în luna decembrie a anului trecut.

De Sfântul Vasile, în casa celor doi tineri a fost dată o petrecere. Cei doi și-au invitat câțiva prieteni și au sărbătorit onomastica femeii. Fără explicație, a doua zi, soția bărbatului a luat copilul cel mic și a plecat de acasă.

După spusele rudelor, nu ar fi fost prima dată când femeia pleacă de acasă, iar ceilalți copii au rămas în grija lui Gheorghiță. Familia bărbatului spune că acesta avea bănuieli că femeia are pe altcineva.

Joi dimineață, pe 4 decembrie, în jurul orei 7, bărbatul s-a spânzurat de un copac de lângă casă. Unul din fiii săi, în vârstă de 7 ani, l-a găsit și i-a anunțat pe bunici.

Din păcate, medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru bărbat. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru necropsie.

Citește și: Bărbați arestați după ce au violat o femeie într-un bar, în văzul tuturor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS